2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
خوب این ترس هست الان پول این بارو جور کردم باور کن طلاهامو گذاشتم دیگه باید بااین دید نگاه کنیم مجبو ...

اره هزینه ها چندین برابر شده ....ادم میترسه ولی به قول شما نهایتا باید توکل کرد به خدا ....ایشالا نتیجه بگیری عزیزم...شروع کردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من تو مرکز مام انتقال دادم، بعد انتقال گفتن بلند شو شلوارت رو بپوش برو بشین رو صندلی، اصلا نگ ...

عزیز دلم ب سلامتي انتقال دادییی😍😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ای جون🤩نگران نباش حتما ۲تاقلب قشنگشون هم میبینی به امید خدا.انشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزدلم ...

اتفاقا تنها مشکلی که دارم کمر درده تا یه کم وایمستم کمر درد میگیرم 

ایشاالله که همین طوری که میگی بشه و تو هم بارداری خوبی داشته باشی و جوجه ات به سلامت بیاد بغلت

عزیزم ممنون با حوصله جواب میدی ایشالا به زودی جواب بکیری دکتر علیرضایی دکتر خوبیه ایشالا دستش برات خ ...

خواهش عزیزم فدات ممنونم بابت دعای خیرت عزیزدلم ایشالله هممون خیلی زود نتیجه میگیریم🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
چقد قبل از پریود گفت استفاده کنی؟

پردینزون رو با شروع پریود همزمان با شروع استردیول نصفه گفت بخورم.

انوکسا رو هم از روز اول پریود قبلا بعد انتقال داشتم .

آسپرین رو از الان دارم میخورم عزیزم شبی یدونه انتقالمم آخر تیرماه هست به امید خدا🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
پردینزون رو با شروع پریود همزمان با شروع استردیول نصفه گفت بخورم. انوکسا رو هم از روز اول پریود قبل ...

چقدر دیر پس سیکل بلند هستی

من انتقالم احتمالا دوهفته دیگه میشه الان ۴سیکلم

یا رب العالمین
ای جون🤩نگران نباش حتما ۲تاقلب قشنگشون هم میبینی به امید خدا.انشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزدلم ...

واسه دارو ها فعلا گفت ادامه بده استرادیول رو از هفته هفتم گفت هر پنج روز یه بار یکی کم میشه در مورد پروژسترون چیزی نگفت باسنم دیگه جای سالم نداره☺

پردینزون رو با شروع پریود همزمان با شروع استردیول نصفه گفت بخورم. انوکسا رو هم از روز اول پریود قبل ...

ایشالا عزیزم بیای خبر خوب بدی منم دلگرم بشم یه ویزیت بیام پیش علیرضایی ببینم چی میگه 😜

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..