2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست

@زینبی_بابا   سلام مادر مهربون😘 عزیزم امروز رفتم سونو ۶هفته ۱روز زده با تاریخ آی وی اف۳روز فرق داره...بهم گفت خوبه همه چیز قلب فندوقمو هم دیدم خداروشکر...فقط گفت آمپول پروژسترون رو قطع کن من خیلی جاها دیدم که قطع یکباره باعث لکه بینی و خونریزی شده و باید تدیجی کم بشه.شما چطوری قطع کردین؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام مادر مهربون😘 عزیزم امروز رفتم سونو ۶هفته ۱روز زده با تاریخ آی وی اف۳روز ف ...

@زینبی_بابا   ببخش اینم یادم دفت بپرسم

استرادیول رو گفت هر هفته۱دونه کم کن ک قطع کنی. الان۳تا دونه هفته دیگه ۲تا...همینجوری

مبارك باشه عزيييييزم انشاالله بارداري و زايمان خوبي داشته باشي عزيزم🌷 دعا كن منم بشنوم🤲🏻🌷

ممنونم عزیزم ایشالله قسمت همه چشم انتظارها🙏🙏🙏

راستی شما روزی چندتا استرادیول خوردی از اول سیکل؟

روزی سه تا استرادیول دو میل خوردم

+

۳۰روز آمپول سینافکت که نصفش ۰٫۵ سی سی بود نصفش ۰٫۲ سی سی

آخر سرم دو تا امپول پروژسترون زدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم همچنان پا درد دارم انگار هر مرحله يه دردي شروع ميشه چند روزه سردردم شروع شده اره گلي ان تي از ١١ ...

اسید فولیک 1 دکتر برام نوشته قبل این سونو دز 800 خارجی بود حالا 1 ایرانی میخورم 

وای سردرد خیلی بده هیچ قرصیم نمیشه خورد😔منم به خاطر استرس دوروز بود سردرد بدی داشتم امروز بهترم خداروشکر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@زینبی_بابا   سلام مادر مهربون😘 عزیزم امروز رفتم سونو ۶هفته ۱روز زده با تاریخ آی وی اف۳روز ف ...

مبارک باشه عزیزم الهی قلبش 120 سال برات بتپه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خواهر مگه ۴۰کیلویی ‌که ۲تا بهت میدن؟باتوجه به وزن هستشا هر ۲۰ کیلو ی سروم

دکتررزاقی نوشته بودبرام ثمین جان،شیشه هاشودارم هنوز،۷۰کیلوهستم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود