2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
سلام عزيزم انشالله بسلامتي😍من ١٤ هفته هستم قبل از بارداري ويتامينم ١٧ بود قرص خوردم ازمايش بعديم كه ...

آزمایش ان تی چی هست چند هفته انجام میدن همه باید انجام بدن یا دل بخواهه؟

هزینه ش چقدره؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
عزیزم من هر دو صفحه رو کامل گشتم نبود گلم😔😔😔 Agglutination یعنی چسبندگی، مشکلی که ما داشتیم ولی ...

عزیزم این آیتمی که شما گفتین مثبت باهمون posetive زده آزمایش می‌فرستم یکبار دیگه ببینی عزیز دلم؟ 

@زینبی_بابا    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من یک سوالی دارم کسی اگر تجربه ای داشته بهم راهنمایی کنه لطفا بچه ها من با دو نفر از ا ...

عزیزم فکر کنم @alaae     جون هم داره اصلاح مزاج تحت نظر طب سنتی انجام میده میتونه کمکت کنه

شما آنلاین و با عکس مشاوره گرفتی؟ 

سلام دوستان. من یک سوالی دارم کسی اگر تجربه ای داشته بهم راهنمایی کنه لطفا بچه ها من با دو نفر از ا ...

گلی راهکارهم بهت دادن؟ که چکارکنی؟ چون منم قرارعکس زبانم بفرستم بهم بگن خواستم ببینم داروداره یاباتغذیه درست میشه

عزیزم خوبی؟؟؟ کوچولوهات خوبن؟       راستی دخترت موقع زایمان وزنش بیشتر بود یا پسرت ...

وای دارچین جون ماشالا هفته هات تک رقمی شده دیگه 😍 

خوبی مامانی؟ چقدر اضافه کردی؟

راستی بعد انتقال کلا دورکاری بودی و موندی خونه؟ 

سلام عزیزم شما انتقال چندم مثبت شدی؟ من سه بار انتقالم منفی شده نمیدونم دکترم رو عوض کنم یا نه 😔

انتقال اول ۳قلو باردارشدم.دکترمم دکترعلیرضایی.یه بار هم شهرستان انجام داده بودم

ندا جون انشالله فردا با خبر شنیدن صدای نی نی هات میای اینجا و خوشحالمون میکنی، من رو هم با فکر شوم " ...

فکرشوم خوب اومدی  بانوجان بجای فکرشوم مرتب سوره یاسین بخون این سوره قلب قرآن هست پس به نیت شنیدن صدای قلب تودلیت بخون فدات شم

گلم‌چکارایی گفتن برا گرم کردن رحم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام زینب جان خوبی؟ من دیروز خراش قرار بود برام انجام بدن، موقع هیسترو فهمیدن پولیپ دارم دهانه رحمم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم آره کاملا امکانش هست تو سونو ندیده باشن، و بله باز هم امکانش هست علت منفی شدن همون پولیپ باشه 

خدا رو شکر که علتش مشخص شد 😍😍😍😍