2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز انتقال ندادم عزیزم، قراره ماه آینده خدا بخواد انتقال بدم

اره منم تیر میشه احتمالا 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
راستی یکی دوستام انتقال داشته که بخاطر پیدا نشدن قرص استرادیول کنسل شده،منم هر داروخانه ای رفتم نداش ...

واااه . شما کدوم مرکز انتقال میدید ؟ 

من ابن سینا میرم یعنی همونجا داروخونش نداره ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
یه خوبیه دیگه که داری وقتی بیهوش نباشی سریع جابجات میکنن ولی چون واسه من بیهوشی بود ساعت ۷ انتقال دا ...

پس حتما بگم بیهوشم کنن . راستی ما کدوم مرکز انتقال دادید

من ۱۱ اردیبهشت انجام دادم خداروشکر که ازمایشم مثبت شده و فردا سونو دارم.دکترمم خودش راضی به بیهوشی ب ...

خداروووووشکر خیلی خوشحالم انشالله صدای قلبشو بشنوی بسلامتی بغلشکنی 😍😍😍❤❤❤❤😘😘

سلام دوستان. من یک سوالی دارم کسی اگر تجربه ای داشته بهم راهنمایی کنه لطفا

بچه ها من با دو نفر از این آدم هایی که طب سنتی کار می‌کنند و با دیدن عکس زبان طبع و مزاج رو می‌شناسن در تماس شدم و برای هر دو عکس زبونم رو فرستادم و هر دو حدودا چیزای خیلی مشابهی بهم گفتند با اینکه کلا دو نفر متفاوت بودند و بهم گفتند باید اصلاح مزاج کنی. بهم گفتن مزاجت گرم و خشک هست و صفراوی و الان سودایی داره غلبه میکنه و رحم ات سرد شده و باید رحمت رو گرم کنی. بعد صحبت هاشون که میگفتم در حال درمان ناباروری هستم. اولش بهشون نمیگفتم میذاشتم حرفهاشون بزنند بعد میگفتم. بهم هر دو گفتند تا اصلاح مزاج نکنی و رحمت گرم نشه تو بارداری اینا مشکل داری. حالا ما کلا مشکلمون dfiبود. اما خوب جنینم بلاست بود و منفی شدم. به نظرتون مال همون سرد بودن رحم هست. شماها کسی تاحالا این کارهای اصلاح مزاج اینا انجام داده تو این دوران درمانش. 

سلام عزیزم، ممنون، تو خوبی ؟ اره گلم، سلامت باشی مهربون، امروز نهم سیکلم، دارم استرادیول می خورم، گف ...

سلام عزیزم شکر خدا رفتی تو سیکل انتقال اگه یادت باشه تقریباپانچکر برج ۴مون با هم بود انشالله به نتیجه برسی چند تا از جنینات سالم بودن