2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
نگران نشو عزیزم مال شما ۵۷ نرمال هست شاید به خاطر پردنیزولون بهت داده یه ازمایش بده ببر بهش نشون بده ...

نميدونم والله حالا يه ازمايش ميدم خيالم راحت بشه ببرم بهش نشون بدم ببينم نظرش چيه

خداياشكرت....❤️ 
نه من دوهفته صبر کردم ولی خوب رشد جنین تو 6هفتگی متوقف شده بود.والا از انتقال دوم میترسم موندم کی بر ...

اها اخي عزيزم انشالله بزودي جاش پر ميشه فداتشم توكلت به خدا باشه

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وی اف نکردم.

واای خدایا انشاالله هرچه زودتر نتیجه بگیری عزیزم، منم موندم چیکار کنم برم انتقال نرم انتقال باید کورتون بخورم همون پرنیدیزولون ک دکتر گفت اینکارو نکن تا واکسن نزدی خطرناکه تو این اوضاع مملکت

کسی میدونه انتقال با بیهوشی چقدر هزینش میشههه ؟  رو جنین ها تاثیر نمیزاره ؟ من نمیخام ببینم که ...

اصلا اینجوری فکر نکن.

اگه تاحالا معاینه شدی واسه تشخیص عفونت بدون که با اون هیچ فرقی نداره 

حالا از ما گفتن بود.

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام عزیزم ببخش من خیلی وقته نینی سایت نیومدم انقدر برا گرفتن سروم به دردسر افتادم که کلا مغزم هنگ ب ...

به سلامتی عزیزم انشالله دیگه مامان شدی خیلی توی فکرت بودم گلم😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وایی یعنی هفت خوان رستم داره؟ شماچندکیلویی؟ من80. وای ازادش چنده؟؟؟ اح واقعاخدا ازشون نگذره جون ملت ...

مهربون حون من نمیدونم این آز رو دادم یا نه ولی توی آزمایشایی که سی دی مارکرا توش بود apcr نوشته آخرش a ننوشته r نوشته یعنی همینه که شما دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واای خدایا انشاالله هرچه زودتر نتیجه بگیری عزیزم، منم موندم چیکار کنم برم انتقال نرم انتقال باید کور ...

من یه سری دگزا متازون خوردم .انقد خوب فولیکولم رشد کرد.ولی طبیعی نشد.

😉

سلام خواهری بخدا شرمنده خیلی اذیت شدم اینبار اصلا وقت نکردم سر بزنم فکر کن من روز انتقالمم با ۱ساعت ...

وای چه مرکز بی در پیکری این مسخره بازی چیه مگه یکی دو تا بوده این همه جنین یعنی اشتباه کردن رو تعدادشون 

خیلی مشکوک بوده این حرکتشون 

سلام عزیزم آسپرین و انوکساپارین در مثبت شدن انتقال تاثیر داره چون خونرسانی به رحم و جنین رو زیاد می ...

مرسی عزیزم الهی آمین دفعه قبلم داشتم منتها از روز انتقال شروع شد اینبار قبل انتقال برام شروع کردن 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم ممنون ازتوضیحاتت منم موندم برعکس به منم همه چی گفتن شدم موش ازمایشگاهیشون. منم عین خودت خ ...

عزیزم مرسی از دعای قشنگت الهی آمین الهی فقط ما مادر بشیم دیگه چقد موش آزمایشگاهی شدنش مهم نی بخدا من حاضرم همه کار بکنن فقط بگن تو مادر میشی اینطوری😅

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خواهری خوبی؟توی چه مرحله ای هستی؟

فعلا هیچی عزیزم آندومترم رشد نکرد سیکل کنسل شد

فعلا داغون

الهی قربونت برم انتقال دادی الهی به سلامتی باشه 

🧡💛💚❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد