2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
سلام عزيزم روز دوم پريود ميري سونو ميشي بر اساس ضخامت رحم برات قرص استراديول تجويز ميشه دوباره روز ٩ ...

مرسی عزیزم. درسته به من گفت روز اول یا دوم یا سوم پریود بیا 

امکانش هست که زخامتش اوکی نباشه بی افته برای ماههای بعد ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم. درسته به من گفت روز اول یا دوم یا سوم پریود بیا  امکانش هست که زخامتش اوکی نباشه ب ...

خواهش ميكنم گلم. معمولا با بالا و پايين كردن مقدار قرص درستش ميكنن بله ممكنه اين اتفاق هم بيفته. اب فراوان و مصرف لوبيا سبز تاثير خوبي داره

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من یه هفته زودتر پریود شدم بعد هیسترو ولی اصلا درد ندارم خونریزی خیلی کمه معذرت میخوام خون مون ...

من برعکس تو خیلی دیر پریود شدم جوری که طاقتم سر شد رفتم دکتر برام پروژسترون زد تا پریود شدم 

عکس العمل بدنا با هم فرق داره نگران نباش طبیعیه 

هیسترو شدی و همه چیت چک شده جای نگرانی نداره عزیزم 

فقط اگه خون روون نیست شاید همون لکه بینی بعد هیسترو باشه پریود نباشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها میدونم دیگه برای منی که ۳/۴بار انتقال دادم این سوالا خنده داره  ولی من روز سومم کمر درد ...

هرچقدم تجربه داشته باشی بازم این نگرانیا هست ... ایشالا برا لانه گزینیه عزیزم همه چیو به فال نیک بگیر ایشاالا دفه آخر انتقالته 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

نمیدونم حقیقتش برای چی اینجوری شد منم تجربه ام زیادند پیگیری هم نکردم.فقط جنینی شناس گفت وقتی آزاری ...

عزیزم لنفوست تراپی رو خود دکتر زنان انجام میده یا دکتر ایمونو؟ پروسش چه جوریه ؟

ممنون عزیزمی, اره همشون ازمایش خونن برای یکیشم همون apca روهمسرمم نمونه گرفتن. هزینشم1500

مهربون چون میشه درمورد لنفوسیت تراپی توضیح بدی چطوریه دکترت حمدی بود درسته ؟ خودش برات انجام میده ؟ 

بچه ها من هفته اي يدونه ويتامين دي پنجاه هزار ميخورم دوزش زياد نيست؟ كسي اطلاعي داره؟

عزیزم به من دکتر ۱۰۰۰ داده شبی یه دونه میگن تاثیر ۱۰۰۰ خیلی بیش تر ولی اگه ۵۰ هزار میخوری باید تا دوماه هفته ای یه دونه بعد دوماه ماهی یه دونه ۵۰ هزار بخوری چون زیادش مسمومیت میاره حالا از دکتر بپرس شاید شما کمبود ویتامین دی داشتی تو ازمایشات 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
@samin11   سلام خواهر،خوبی؟کم پیدایی

سلام عزیزم ببخش من خیلی وقته نینی سایت نیومدم انقدر برا گرفتن سروم به دردسر افتادم که کلا مغزم هنگ بود 

سوم خرداد ۳تا بلاست انتقال دادم دیگه توکل برخدا من تموم تلاشمو کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من هفته اي يدونه ويتامين دي پنجاه هزار ميخورم دوزش زياد نيست؟ كسي اطلاعي داره؟

خواهر چطوری؟مگه باردار نبودی؟یا من آلزایمر گرفتم کدومش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خوبی

من هفته ۱۷بارداری هستم شما چی؟

من که تازه دکتر بهم روزانه ویتامین دی۱۰۰۰داده بخورم

حتما با دکتر مشورت کن.

جنسیت نی نی چی بود؟

سلام عزیزم ممنون  وای واقعا? یعنی من اصلا هیچی هیچی راجبش نمیدونم, شما میدونی؟ بهم توضیح بده گی ...

نه عزیزم همون نیست ولی خوشا به حالت که سروم اینترالیپید برات نوشت 

2810