2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044070 بازدید | 684356 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم ی سوال اونایی ک انتقال دادن چندروز مونده ب انتقال دوباره تست میگیرن؟دماغی هس یاخون ...

موقعی که میری واسه شروع سیکل انتقال بهت میگن تست بده.

برای من خون بود و دوساعته هم جوابش آماده شد

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام خانمی بله میشه منم دفعه آخر افتاد ۵ماه بعدش ولی کیفیت جنین بعد از فریز اومدپایین ۵تا بود فقط شد ...

من ۴تا جنین برام مونده بود قبلی ها سه روزه و چهار روزه بودن اما این سری زده دوتا بلاستوسیت بعنی بعدا ۵روزه شدن،؟

سلام مهربون جون محتاج دعا عزیزم.فعلا فقط استرس میکشم😂خیلی سخته.چون نارس به دنیا اومدن برا هرچیز کوچ ...

ای جانم قابل باشم حتناحتمادعامیکنم. عزیزدلم توکه بدترازمن هستی بچه دارم شدی ول کن استرس نیستی؟ ایول بابا😂

منم بازیه مشکل جدید پیدا کردم بایدلنفوسیت تراپی وکلی کار انجام بدم قبل انتقال

سلام مهربون جون خوبی عزیزم ? ببین apca فکر کنم یه نوع خود ایمنی باشه ،اینطور که بدنت جنین رو غریبه ...

سلام عزیزم ممنون فداتشم توخوبی؟ نه من اصلاپردینزولون نداشتم دو روز خوردم پاهام گرفت دیگه گفت قطع کن, البته دکترگفت اینهانیازی نیستش, فقط همون لنفوسیت تراپی راهشه که دفاعی جنین روبالاببره

سلام دوستان گلم ی سوال اونایی ک انتقال دادن چندروز مونده ب انتقال دوباره تست میگیرن؟دماغی هس یاخون ...

آره عزیزم دوروز قبل از انتقال هم مجدد تست می‌گیرند. بله دماغی هم بود. ایشالا انتقالات موفق باشه. به سلامتی که انتقال داری

2810