2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043801 بازدید | 684342 پست
بچه ها امپول پروژسترون ساعت تزریقش مهمه ؟ مثلا یه روز ۱۱ یروز ۱۲ یروز ۳ میشه زد یا باید یه ساعت باشه

عزیزم نباید ساعتش جا به جا بشه خیلی در حد نیم تا نهایت 1 ساعت مسئله ای نیست اما نه 3 ساعت دکتر من که خیلی تاکید داره رو ساعتش میگه نهایت نیم ساعت میتونی جا به جا کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ارزو جون پسر سحرجون دختر

چیکا جونم چنتا سوال شما از چند هفتگی مکمل شروع کردن دکتر براتون برای من چیزی ننوشت ویزیت بعدیمم انداخته یه هفته قبل nt یعنی تو هفته 11 تقریبا 

بعد برای من فقط آزمایش تیرویید نوشت چون ازمایش کلی که داده بودم تاریخش زیر 6 ماه بود نباید آزمایش قندم مینوشت؟ 

بعد مگه ان تی رو نباید پایان 12 هفته بریم؟ برای من دقیقا گذاشته برای 11 هفته و 6 روز

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم تعیین جنسیت میکنید هزینه جدا میگیرن؟ چقدر میگیرن ؟برای اونایی که هنوز بچه ندارن هم اجازه تعیین ...

عزیزم 4تا جنین 7میلیون و پونصد برای هر جنین اضافه 1وسیصد  

بقیه سوالاتو نمی دونم گلم

عزیزم دفه دوم چه مکمل هایی خوردید؟

اوابوست روزی 3تا

ماکاویت اف روزی 2تا 

فولیک اسید 5 شبی یه دونه

ویتامین ای دو روز یه بار  یه دونه قرص همراه با ناهار 

ویتامین دی یه دونه در هفته 5هزار 

امپول نروبیون هفته ای یه دونه قبل پانکچر کلا 4تا زدم 

سلام سمر مهربووونم..مرسی عزیز دلم  ی خوردع درد هم دارم🙁

نگران نباش عزیزم بودن کسایی که خونریزی کامل هم داشتن ولی نی نی بهشون محکم چسبیده بسپار به خدا اون فقط باید بخواد انشالله که برات میخواد عزیزم و بزودی بازم مامانی میشه عزیزم🥰😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم 4تا جنین 7میلیون و پونصد برای هر جنین اضافه 1وسیصد   بقیه سوالاتو نمی دونم گلم

عزیزم این قیمت رو میشه بگی دقیقا برای کی بوده؟چه ماهی و چه ازمایشگاهی

اخه اردیبهشت تعرفه رو دقیقا دو برابر کردن

نه من فقط برای تعیین جنسیت پرسیدم‌گفت بدون دارو ۲۴ ‌ .  جدا جدا نپرسیدم . آره منم میخوام همسرم ...

امروز زنگ زدم عرفان گفت هزینه پانکچر و انتقال ۸۷۰۰ خیلی خوب گفت والا. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها خوبین من دیروز انتقال دادم  الان لک قهوه ای دیدممم 😞 یعنییی تمووومم؟؟؟

نه عزیزم منم اینجوری بودم زنگ زدم مرکز گفت تا دو سه روز اول طبیعیه نگران نشو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810