2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
بچه ها جواب منم منفی شد  متاسفانه۵/.  امیدوارم دوستان دیگم مثبت بشن شاید چند وقت نتونم ...

عزیزم متاسفم انشالله شوهرتون برای ادامه راضی میشه سعی کنین خودتون همه ی کارارو انجام بدین اون فقط واسه روز پانکچر بیاد بعضیا حوصله ندارن مطب و درمونگاه و اینجور جاها بیان.

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها خوبین من دیروز انتقال دادم  الان لک قهوه ای دیدممم 😞 یعنییی تمووومم؟؟؟

فقط سعي كن آرامش داشته باشي و خداروشكر كن به خاطر جنين هات كه بهت چسبيدن و اينو هرلحظه كه يادت مياد تكرار كن. صلوات خاصه حضرت زهرا رو خيلي بگو. ذهنتو آزاد كن فقط. 

من خودم روز انتقال وقتي اومدم توي بخش، وقتي خواستم بيام روي تخت با پشت محكم اومدم روي تخت. چون ارتفاع تخت يكي نبود و يادم رفت بگم ارتفاع رو يكي كنن، خلاصه با خودم گفتم تموم شد ضربه محكم بود. بعد رفتم دستشويي، ببخشيد يه بافت صورتي ديدم كه خارج شد. ولي خداروشكر مثبت شدم، پس فقط آرامش داشته باش 🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بسلامتی ایشالله بزودی خوش خبر باشی لکم برای دستگاهی که میزارنه نگران نباش گلم🥰

سلام سمر مهربووونم..مرسی عزیز دلم 

ی خوردع درد هم دارم🙁

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
5تا شدن خداروشکر ولی تعیین جنسیت کردم یه دونه پسر شد خدا کنه پشیمون نشم از کرده خودم 😔 میخواستن همی ...

میگم تعیین جنسیت میکنید هزینه جدا میگیرن؟ چقدر میگیرن ؟برای اونایی که هنوز بچه ندارن هم اجازه تعیین جنسیت میدن؟

بعد بچه ها هزینه میکرو دولتی و خصوصی چقدره؟

سلام سمر مهربووونم..مرسی عزیز دلم  ی خوردع درد هم دارم🙁

عزیزم وقتی اون سوزن باریک رو وارد رحم میکنن ممکنه به دیواره رحم بخوره و نتیجش بشه همون لکه ای که شما دیدین اصلا نگران نباش، هیچ اتفاقی برای جنین نمیفته

فقط سعي كن آرامش داشته باشي و خداروشكر كن به خاطر جنين هات كه بهت چسبيدن و اينو هرلحظه كه يادت مياد ...

مرسیییییی مهربون جانم🤗❤❤خدا نگه داره نینیهاتوووو😘

عزیزم وقتی اون سوزن باریک رو وارد رحم میکنن ممکنه به دیواره رحم بخوره و نتیجش بشه همون لکه ای که شما ...

خدا خیرت بده الهیییییی عزیزم 

خیالم راحت شدددد😘😘😘

سلام بچه ها خوبین من دیروز انتقال دادم  الان لک قهوه ای دیدممم 😞 یعنییی تمووومم؟؟؟

نه عزیزم به من گفتن اگه تا سهروز لک داشتی نگران نباش به خاطره واکنش رحم به اون دستگاهیه که میزارن براایه انتقال

میگم تعیین جنسیت میکنید هزینه جدا میگیرن؟ چقدر میگیرن ؟برای اونایی که هنوز بچه ندارن هم اجازه تعیین ...

اره عزیزم جدا هزینشو میگیرن اگرم بچه نداشته باشی تو ابن سینا میگیرن ولی کسی که بچه نداره به نظرم ریسکه 

فقط سعي كن آرامش داشته باشي و خداروشكر كن به خاطر جنين هات كه بهت چسبيدن و اينو هرلحظه كه يادت مياد ...

عزیزم اینبار هم فقط خودم رفتم 

حتی داروها رو خودم گرفتم مرخصی میگرفتم و میرفتم دنبال کارام 

فقط روز پانکچر اومد و روز انتقال 

اما بازم میگه نه 

نباید به زور از خدا بخوایم

متاسفانه ٤ نا داشتم  دوستان خواستن اگه لازم داريد و عجله نداريد   پسرم داره مياد ده ر ...

سلام عزیزم شما مکمل میارید؟ از کجا میارید؟ قیمتش مناسب تر درمیاد؟ منم میخوام هم فرتیل سی ام ، هم فرتیل اید

2810