2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
اخه منم کیست داشتم ی دکتر گفت مشکوک ب اندومتریوز بعد امپول دیفرلین زدم قبل انتقال کیستم برطرف شد...ت ...

آره حتما میخوام به دکترم بگم مرسی که گفتی. انشالله که مال منم خوب بشه. راستی چندتا زدی فقط یکی چند وقت پریود نشدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دوزش ۱۰ بود یا ۵

٥

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر به من نداده من می خوام خود سر بخورم چه جوری مصرف کنم اخر این ماه هم انتقال دارم دکتر گفت ...

كاش خودسر داري نخوري ولي مصرفش هر ١٢ ساعت يكي هست، كه تقريبا ده روز قبل از انتقال كه ميخواي قطعش كني، سه روز روزي يدونه، سه روز بعدي روزي يه نصفه، بعد هم قطعش ميكني. من چهارشنبه انتقالم بود، چهارشنبه هفته بعدش قرص رو شروع كردم، هر ١٢ ساعت يدونه. هنوز هم دارم ميخورم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزيزم من ١١ هفته و ٤ روز رفتم يه قل ١٣ هفته بود يه قل ١٢ هفته و ٥ روز . تاريخ زايمان ٢٣ تا ٢٥ ابا ...

چيكا جون من يك ساعت پيش خوابيدم، با لرز بيدار شدم، بد نيست؟ كلي نگران شدم. 

ممنونم عزيزدل مهربون نميدونم چرا اونروز تو مطب ١٤ رو ٩ بود 😞😞

پیش میاد گاهی شاید گرمت بوده، شاید قبل از گرفتن فشار فعالیت داشتی و یک ربع ساکن نبودی

شاید خطای دستگاه بوده 

در هر صورت اون موارد که گفتم رعایت کن چون کلا بارداری دو قلویی ریسک فشار یه کم بیشتر هست

كاش خودسر داري نخوري ولي مصرفش هر ١٢ ساعت يكي هست، كه تقريبا ده روز قبل از انتقال كه ميخوا ...

خیلی ممنون که جواب دادی عزیزم اخه من یه جنین بیش تر ندارم امروزم سر دکتر خیلی شلوغ بود سریع جواب می داد من دیگه جای ریسک ندارم شما هپارین هم داشتید بعد الان روزی یه دونه می خورید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خیلی ممنون که جواب دادی عزیزم اخه من یه جنین بیش تر ندارم امروزم سر دکتر خیلی شلوغ بود سریع جواب می ...

خواهش ميكنم عزيزم. انشاالله همين يدونه ميشه چراغ خونت😍 هپارين ندارم، آنوكسا دارم. 

الان روزي دوتا ميخورم عزيزم

ما خودمون از این گهواره های ننو درست کردیم ولی بی فایدس نفخ هم نداره که بگم بع خاطر نفخ گریه میکنه&n ...

ولی پسر من شدید نفخ داره ببخشید یعنی خیلی دفع گاز داره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه تاثیر که نداره ولی من فک‌میکنم شاید موقع ادرار اذیت میشه گریه میکنه .

پوشکش رو باز بذار ببین وقتی ادرار میکنه گریه میکنه یا تحت فشاره از چهرش معلومه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خواهش ميكنم عزيزم. انشاالله همين يدونه ميشه چراغ خونت😍 هپارين ندارم، آنوكسا دارم.  الان روزي ...

خیلی ممنون عزیزم خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه ❤دکتر نگفته تا کی باید بخورید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خیلی ممنون عزیزم خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه ❤دکتر نگفته تا کی باید بخورید 

ممنون عزيزم🌷 شنبه ١٥ ام ميرم مطب ميپرسم ازش

2810