2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
سلام زينبي جون خوبي عزيزم من چيكا هستم از كاربريم اومدم بيرون ديگه نميتونم واردش بشم😩😩 عزيزم من د ...

سلام چیکا جون .حالت چطوره؟چرا اینقدر استرس داری. شاید اونروز یه چیزی خوردی فشار رفته بالا.دکتر چی گفت؟سعی کن نمک رو حذف کنی یا کمتر

سلام سیلویا جان، اگر هنوزم فرتیل سی ام دارین، من دو قوطی می خوام، تشکر می کنم

دارم ٤ بسته بود كه دو بسته شو يكي از دوستان خواست و دو تاش هست و يه بسته نصفه هم دارم كه همينطوري مي تونيد ببريد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز دهم انتقالم بی بی منفی شد حتی یه هاله م ننداخت اصلا امیدی ندارم ک برم ازمایش خون بدم توروخدا کسی بوده ک بی بی ش منفی شده باشه ازمایش خونش مثبت بخدا حالم اصلا خوب نیست توروخدا جواب بدیددومین انتقالمه سرهمین انتقال پول قرض کردیم هنوز نتونستیم برگردونیم خیلی داغونم 

امروز روز دهم انتقالم بی بی منفی شد حتی یه هاله م ننداخت اصلا امیدی ندارم ک برم ازمایش خون بدم توروخ ...

عزیزم روز ۱۰ خیلی زوده 

تو این گروه خیلی از دوستان حتی روز ازمایش هم بی بی چکشون منفی شده اما بتای خوبی داشتن

صبر کن 

من خودم هم روز ۱۰ زدم و منفی شد حالا منتظرم پنج شنبه برم ازمایش بدم

عزیزم درد برای حس شدن چندین مولفه داره، الان از لحاظ روانی چون ترس داری قطعا بیشتر حس میشه نگران نب ...

الهییییی که هر چی از خدا میخواین به بهترین وجه براورده بشه. شکر خدا امروز از صبح نداشتم اون دردو. واقعا ارامش روحی خیلی تاثیر داره. دیروز همش حس می کردم باید برم بیمارستان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برام عجیب اومد اخه معمولا ده روز زمان میبره .میگم عزیزم ما سه بار ازمایش dfi دادیم هربار نتیجه نامعل ...

والا چی بگم من فکر نمیکنم فرقی از لحاظ سیستم آزمایشگاهی داشته باشه شاید چون رویان شلوغه دیر جواب میده من که از ابن سینا واقعا راضی بودم همه جوره

اینم آزمایش شوهرم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️