2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044054 بازدید | 684355 پست
گلم اصلا ناراحت نشوبه وقتش چنان خوشحال میشی که همه این روزها برات میشه خاطره فقط صبورباش خواهرخوبم

ممنونم عزیزم شکر خدا روحیمو نباختم و دوباره همین ماه میرم واسه شروع انشالله سپردم به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جانم خیلیا توی همین تاپیک با آندومتریوز مثبت شدن یه وقت استرس نگیری قربونت برم خدا بزرگه اینم که ...

ایشالا عزیزم

دکترم ال یاسینه کلینیک امید

وای وای اینقدر هم بداخلاقه که نگو همش به جای اینکه به آدم قوت قلب بده دعوا میکنه🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین‌من‌ازدکترم‌دلسردشدم بعدانتقال‌اول‌که‌منفی‌شد‌گفتم‌دکتربنویس‌‌آزمایش‌هارو گفت‌نمیخادهزینش‌زیاد ...

نه حتما آزمايش ها رو بده عزيزم، اين پولايي كه خرج ميشه توي اين راه سر به فلك گذاشته، ديگه آزمايش درمقابلش هيچي نيست. به دكترت بگو به فكر جيبم نباش به فكر سلامتي جسم و روحم باش😍 انشاالله نتيجه عالي ميگيري عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ایشالا عزیزم دکترم ال یاسینه کلینیک امید وای وای اینقدر هم بداخلاقه که نگو همش به جای اینکه به آدم ...

اسمشو شنیدم. انشالله که مامانی فکر هیچی رو نکن گلم

ممنون عزیزم ، ان شاءالله خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه گلم😙

مرسي عزيز دلم😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ای جااانم فردا مارو یادت نره ها مامان مهربون خیلی التماس دعا دارم ایشالله به سلامتی پسر نازتو به دنی ...

ممنون عزیزم انشاالله...

چشم حتما به یادتونم،،الهی شمام چهارشنبه قلب کوچولوتو تو مانیتور ببینی حسابی دل شاد بشی🙏

زایمانم پس فرداست تاریخ و زدم چهارم

نمیدونم چرا تیکرم و همش یه روز زودتر میزنه عجیبه🤔

آره روحیم خوبه قبلا فکر میکردم میمیرم ولی خدا رو شکر تونستم کنترل کنم خودمو. فدای تو بشم مامان مهربو ...

از اين لحاظ كه داري تصميماي عالي ميگيري و روحيت خوبه خيلي برات خوشحالم😍 تو الان تو آغوش خدايي كه اينجوري آرومي🌸 كسي رو انتخاب كن كه زايمان رو هم انجام ميده، ميدونم كه طرازي و اسرافيلي انجام ميدن. انشاالله ايندفعه بهترين نتيجه رو ميگيري عزيز دلم🤲🏻🌷😍

خواهرانه يه نصيحت ميكنم بهت، اينكه خودت به دكترت نگو چي بنويسه برات يا چكار كنه، تو پيشنهادشو بده ولي بگو بازم هرجور دكترت صلاح ميدونه. مثل من كه پي آرپي ميخواستم، دكترم تا لحظه آخر اكي بود، تا اينكه بهش گفتم نظر خودتون چيه، گفت من gcsf بنظرم اكي باشه. يا سر عكس رنگي گفتم نه درد داره، گفت سونو سه بعدي بده پس، باز گفتم نظر شما چيه، گفت ترجيح ميدم عكس رنگي باشه. دكتر خدا نيست ولي تجربشو داره، بسپار اول به خدا، دوم به خدا، سوم به دكترت😍😍

از اين لحاظ كه داري تصميماي عالي ميگيري و روحيت خوبه خيلي برات خوشحالم😍 تو الان تو آغوش خدايي كه اي ...

قربونت عزیزم😍😘😘😘. 

باشه چشم عزیزم حتما همین کارو میکنم خیلی لطف کردی که جوابمو دادی. 

قربونت عزیزم😍😘😘😘.  باشه چشم عزیزم حتما همین کارو میکنم خیلی لطف کردی که جوابمو دادی.

فداااات مامان آينده😘😘 

خانوما علایم بارداری هفته اول و دوم چی میتونه باشه؟

ماها چون دارو داريم خيلي نميشه گفت علائم بارداري داريم، من خودم هفته دوم انتقال كمردرد و ضعف پا داشتم، همين

عزیزمی دوست جونم ببخش ناراحتت کردم فدات شم باید قوی باشیم بعد از فوت داداشم دیگه هیچی نمیتونه منو از ...

عزیزم متاسفم

الان اومدم پیام شادیتو ببینم، که اینجوری شد. از خدا می خوام خیلی زود با مادر شدن دلتو شاد کنه. امیدوارم خدا یه پسر خوب و سالم و زیبا بهت هدیه کنه شبیه برادرت. روحشون شاد

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ایشالا عزیزم دکترم ال یاسینه کلینیک امید وای وای اینقدر هم بداخلاقه که نگو همش به جای اینکه به آدم ...

خیلی بداخلاقه 😬

من یه بار پیش ایشون رفتم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم متاسفم الان اومدم پیام شادیتو ببینم، که اینجوری شد. از خدا می خوام خیلی زود با مادر شدن دلتو ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه انشالله که سلامت باشی. انشالله قربونت برم الهی آمین

2810