2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044194 بازدید | 684363 پست
بچه ها نتم خیلی ضعیفه باد شدید گرفته میام جوابتون رو میدم حالم خوب خوبم خیلی آرومم

خداروشكر عزيزم كه حالت خوبه😘😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فقط بنظرم دليلش استرس الكي بود. توي ماشين صندلي رو ميخوابوندم هي حرص ميخوردم كه واي افتاديم تو دست ا ...

ممنون‌عزیزم

خیییلی‌خوشحال‌شدم‌برات..عزیزم‌انشالله‌بارداری‌بسیارعالی‌

داشته‌باشی..خداروهزارمرتبه‌شکر‌‌که‌نتیجه‌گرفتی

عزیزم‌آزمایش‌ایمنی‌یاانعقادی‌ندادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

خوب کاری کردی گریه کردی سبک میشی انشالله که با انرژی ادامه میدی و در درجه اول طبیعی باردار میشی چون واسه خدا هیچی غیرممکن نیست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون‌عزیزم خیییلی‌خوشحال‌شدم‌برات..عزیزم‌انشالله‌بارداری‌بسیارعالی‌ داشته‌باشی..خداروهزارمرتبه‌شک ...

مرسي مهربووون، انشاالله شماهم نتيجه عالي ميگيري😍 

ايمني هم دادم ولي عددش بالا نبود، جوري دكترم توي پروندم نوشت اصلا سرم نياز نيست. 

دوسري قبل تمام لبم پر از تبخال ميشد، ايندفعه كه پردنيزولون بهم داد اينجوري نشدم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

ساراجونم‌خیلی‌ناراحت‌شدم

حال‌دلت‌وباجون‌دل‌درک‌کردم‌وگریه‌کردم

ولی‌من‌مطمعنم‌‌دفعه‌ی‌بعدی‌مامان‌میشی‌.ازته‌دلم‌ازخدا‌میخام

جواب‌دل‌مهربونتو‌بده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام عزیزم من کاربر جدید هستم و تمام پستها رو خوندم امروز همش چک میکردم جواب شمارو ببینم واقعا متاسفم 

ولی همین که روحیه خوبی داری واقعا عالیه یکی از دوستان من بعد چند بار ای وی اف طبیعی باردار شد

امیدوارم برای شما هم این اتفاق بیوفته خدا دامن تو سبز کنه ❤

اخ فداتشم عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شاءالله به همین زودی ها صاحب نی نی میشید و غماتون یادتون میره

مرسي مهربووون، انشاالله شماهم نتيجه عالي ميگيري😍  ايمني هم دادم ولي عددش بالا نبود، جوري دكتر ...

قربونت..

من‌‌بهمن‌ماه‌‌انتقالم‌منفی‌شد‌..دیگ‌پیش‌دکترم‌نرفتم

دودلم‌بازباهمین‌دکتر‌برم‌اون‌دوتاجنین‌انتقال‌بدم‌یانه‌

کلا‌ول‌کنم‌برم‌مرکز‌دیگ‌ازاول‌شروع‌کنم

من‌تاحالا‌ایمنی‌‌وانعقادی‌ندادم..

نمیدونم‌دلیل‌منفی‌شدنم‌چیه؟چیکارکنم‌؟

من‌یه‌پسر۱۳ساله‌دارم‌..اما۵سال‌اقدامم‌نشده‌که‌نشده

۴بارآیوآی‌منفی‌و۲بارانتقال‌منفی

عزیزم‌خوشحال‌میشم‌اگه‌راهنمایی‌‌یاراهکاری‌میدونی‌بهم‌بگی

آره واقعا، ما چون با كسي هم درد و دل نميكنيم خيلي اذيت كنندست حرفاشون. خدا به راه راست هدايتشون كنه. ...

اره دقیقا. فعلا دارم عفونت و ... رو درمان میکنم بعدش هر وقت اوکی شد اینا میرم تا سیکل انتقالو شروع کنم ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

واقعا حیف شد 😔

امیدوارم خدا جواب این صبرت رو با یه بارداری طبیعی بده....

فعلا من موندم واسه آزمایش پنجشنبه 

ببینم برای من چی پیش بیاد

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
واقعا حیف شد 😔 امیدوارم خدا جواب این صبرت رو با یه بارداری طبیعی بده.... فعلا من موندم واسه آزمای ...

شما پنج شنبه روز چندمتون میشه

منم پنج شنبه باید ازمایش بدم اما انوکساپارینم چهارشنبه تموم میشه برای همین میخوام چهارشنبه برم ازمایش بدم که اگر نیاز بود پنج شنبه صبح برم دکتر اگر نه که دیگه دارو نگیرم

قربونت.. من‌‌بهمن‌ماه‌‌انتقالم‌منفی‌شد‌..دیگ‌پیش‌دکترم‌نرفتم دودلم‌بازباهمین‌دکتر‌برم‌اون‌دوتاجنین ...

ببين من به دكترم اعتماد صد در صد دارم، دفعه اول كه منفي شدم و جنين هم ديگه نداشتم، خيليا بهم گفتن برو با يه دكتر ديگه از اول، ولي من نتونستم، چون واقعا ازش آرامش ميگيرم. يه ليست بچه ها اينجا گذاشته بودن، تمام آزمايش هايي كه لازمه رو گذاشته بودن. ايمني خيلي آزمايش مهميه چجوري برات ننوشته بعد از منفي شدنت؟ 

خدا پسرتو برات حفظ كنه عزيزم، من بودم براي انتقال آخر، تمام آزمايشات رو كامل ميكردم، بعد با همين دكتر انتقال ميدادم. چون هرجا بري يه جورايي از اول شروع ميكنه تا سيستم بدنت دستش بياد. 

دكترت نگفته چرا منفي شدي؟

بیشتر از جواب منفی خودم غم سرازیر شد به دلم ولی نه شکننده و ضعیف کننده بخاطر روحیه قوی خودت و همسرت و امید و صلابت و ایمانی که تو نوشته ات بود سارا جونم. مطمئنم به زودی زود ان شاالله جوابشو میگیری 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱