2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست
نگران نباش عزیزم اکر خوب نباشه انتقال نمیده کلا هم هیچوقت مطمئن حرف نمیزنه همیشه طرف منفی رو‌ به روی ...

اره، یه مدلی حرف میزنه، ازش میپرسم شرایط رحم چه جوریه، با به مکثی میگه خوبه که ادم هزار تا فکر میکنه😐😐😐

سلام عزیزان ، من عضو جدید هستم ، امیدوارم این یه تایپیک فعال باشه. دکتر همسرم بهش گفته بخاطر اسپرم ...

سلام عزیزم.مشکل همسر منم همین بود نگران نباش .انشاالله جنین های خوبی برات تشکیل میشه.اما کارهایی که من انجام دادم رو بهت میگم .انشاالله که کارساز باشه.یه دو یا سه ماه قبلش این کارها رو برای شوهرت انجام بده حتما

یه روز در میون قرص ویتامین ای.هر روز ویتامین سی.هر روز کوآنزیم کیوتن.معجون عسل و مغز گردو مغز بادام مغز پسته کنجد گرده نخل و نارگیل هر روزی دو قاشق غذاخوری.

یه چیزی هم هست البته ببخشید اینجا میگم .میخوام هر کاری کردم بگم ت انشاالله شما هم نتیجه بگیری.

ماساژ بیضه ها گاهی با روغن زیتون و هفته ای دو بار هم حنا بزار روشون.روغن که هیچی کم کم جذب میشه.اما برای حنا بزار نیم ساعتی بمونه بعد بده بشوره. حنا خیلی خوبه و واقعا تاثیر هم داره عزیزم امتحانش کن حتما .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتاب جون بهتري؟ 

آره عزیزم الان خوبم .دیروز از کمر درد و دل درد داشتم میمردم.اینقدر که دستگاه رو فشار داد رو شکمم ولی امروز خدا رو شکر خوبم

راستی چیکا جون باید جواب سونو و آزمایش رو با هم ببریم پیش دکتر؟آخه آزمایشم ۹ خرداد آماده میشه.بیمارستان لاله آزمایش دادم

گریت چیه آخه😂میری اکو میشه مطمئن میشی قلبشون مث ساعت کار میکنه خیالت راحت میشه...

زی زی جون شما بودی گفتی پنج ماه آمپول پروژسترون میزدی؟مشکلی نداره؟کنار آمپول چند تا شیاف داشتی؟من دکترم هی میخواد آمپول قطع کنه من میفتم رو لک و خون قطع نمیکنه.پنج ماه اول آمپول داشتین؟من همش فک میکنم ضرر داره خیلی نگرانم

سلام عزیزم.مشکل همسر منم همین بود نگران نباش .انشاالله جنین های خوبی برات تشکیل میشه.اما کارهایی که ...

ممنون عزیزم ، این گرد نخل رو خیلی شنیدم از کجا باید بخرم؟ تو اهواز دیدم دستفروشا دارن ، اما میگم بهداشتی نیستن ، عطاری داره؟

یه سوالی وقتی برم دکتر بگم برا میکرو سریع همون ماه قرص و آمپولا رو میده ، یا قبلش مراحل دیگه داره

راستی اینم بگم ذخیره تخمدان خودمم نسبت به سنم پایینه ، این کاری که انجام میشه تا تخمک بیشتری آزاد شه باعث بیشتر پایین اومدن ذخیره تخمدان نمیشه؟

آره عزیزم الان خوبم .دیروز از کمر درد و دل درد داشتم میمردم.اینقدر که دستگاه رو فشار داد رو شکمم ولی ...

اخي الهييي خداروشكر كه خوبي. من هيچوقت نديدم تو غربالگري سونو واژينال انجام بشه حتي براي سرويكس چون اول دكتر غربالگري رو ميبينه اگر احتياج باشه خودش سونو واژينال ميكنه يا ميفرسته بيرون. من سونو رو بردم نشون دادم گفت ازمايشو برام واتساپ بفرست يكشنبه جوابم اماده ميشد گفت دوشنبه صبح بيمارستان باشم براي سركلاژ قرار بود زودتر سركلاژ كنه گفتش تا ازمايشتو نبينم انجام نميدم. توهم بالاخره بايد صبر كني جواب ازمايش اماده بشه تا بتوني سركلاژ كني. كاش ازمايشگاه دنا ميدادي من دوشنبه دادم پنجشنبه اماده شد با اينكه گفته بودن يكشنبه اماده ميشه.

خداياشكرت....❤️ 
زیزی جون تو رویان هم با مثانه پر انتقال جنین میدن؟ واینکه تقویتی برا قبل انتقال چی خوبه

من مثانم نیمه پر بود عزیزم...من ۱ ماه قبل انتقال فرتیل سی ام،ویتامین ای یه روز درمیون،ویتامین دی هر روز،امگا ۳ رو هم هفته ای دوبار میخوردم...

گریت چیه آخه😂میری اکو میشه مطمئن میشی قلبشون مث ساعت کار میکنه خیالت راحت میشه...

بخاطر اينكه ماشالله اصلا تمومي نداره استرسا😂😂😂تازه غربالگري اول خيالم راحت شده بود الان غربالگري دوم داره شروع ميشه🤕🤕بعد خيليا ميگن وقتي ان تي مشكل نداشته باشه مستقيم ميفرستن سونو انومالي ديگه نيازي به ازمايش نيست اما دكترم گفت حتما ازمايشو ١٥ هفته انجام بده ميگم نكنه ازمايش اولم مشكلي داشته كه اينجوري ميگه☹️☹️☹️

خداياشكرت....❤️