2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044398 بازدید | 684385 پست
به سلامتي مباركه انشالله  براي ادامه زير نظر خود طرازي هستين؟

سلامت باشي عزيزم، شما آزمايش دادي؟ 

آره انشاالله پيش خودش ادامه ميدم، ١٥ خرداد وقت سونو قلب دارم😍 منشي ميگفت دكتر داره بخاطر شما مياد روز تعطيل😂 ميخواستم بگم آره جون عمت😂😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آها.عزیزم من شوهرم دکترا نمی‌دونم انسدادیه یا نه میگن موقع بیوپسی مشخص میشه.ب نظرت اگه انسدادی نباشه ...

عزیزم مطمئن باش حتما یه چیزایی پیدا میکنن بعدم تا تو نمونه چیزی پیدا نکن تو رو اتاق عمل نمی برن خیالت راحت توکلت به خدا ایشاالله حتما پیدا میشه فقط یادت نره وقتی ایشاالله رفتید واسه بیوپسی حتما بگو بعدش اسپرم ها رو واستون فریز کنن که اگه یه وقت دوباره نیاز داشتید لازم نباشه باز بیوپسی کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه عزیزم، تمام سیکل های ای وی اف معمولا با سونو در روزهای اول تا سوم پریودی شروع میشه

ممنونم لطف کردید

میگم شما برای کرونا چیکار کردید چون خطرش برای خانم باردار بیشتره واکسن نمی زنن برای خانم باردار؟

ممنونم لطف کردید میگم شما برای کرونا چیکار کردید چون خطرش برای خانم باردار بیشتره واکسن نمی زنن برا ...

در مورد واکسن که اطلاعی ندارم، ولی من خودم خیلی فرصت نداشتم که بخوام تا بعد کرونا صبر کنم🥰

سلام عزیزم نه هنوز دیروز پانکچر شدم اخه اولش نگفتم تعیین جنسیت  یعنی اگه جنینام زیاد شد میشه د ...

اره فکر کنم اگه خودت بخوایی هزینرو میگیرنو تعیین میکنن ولی سره سه روز زنگ بزن اگه میخوایی تعیین جنسیت کنی هم از تعدادم خبر دار شو انشالله هشت تاشم برات جنینه تپل مپل میشه

اره فکر کنم اگه خودت بخوایی هزینرو میگیرنو تعیین میکنن ولی سره سه روز زنگ بزن اگه میخوایی تعیین جنسی ...

خدا کنه همش جنین بشه 

نمی دونم ریسک کنم یا نه  

فردا زنگ میزنم 

شوهرم که هلاکه پسره کلی روضه براش خونده بودم که راضی شده بود تعیین جنسیت نکنیم  حالا نمی دونم چیکار کنم 

ب نظرت اخه اگه هشت تاشم جنین بشه ریسک نیست ؟؟

آخه دارو و آمپول زیاد مصرف کردم... ان شاء الله 😔😔😔محتاج دعاتونم

اها فکر کردم هیچی استفاده نکرده.اشکالی نداره استرس نداشته باش انشالله طبیعی باردار میشی الان هنوز لکهدبینی داری؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏