2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره تیکرتو برداشتی مامان چیکا؟ 

عزيزم من يك لحظه ميذارم يكم انرژي ميگيرم دوباره بر ميدارم😂دوست دارم روزي همه همه ي بچه هاي منتظر اين تاپيك باهم تيكر بذاريم كيفشو ببريم اونجوري ذوق مرگ ميشمو بيشتر بهم كيف ميده😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
قبل نهم زده بودی یانه فقط روز نهم زدی؟

صبح روز هشتم زدم منفی بود هیچ هاله ای نداشت روز نهم صبح زدم هاله انداخت روز دهم دوباره زدم پررنگ شد روز یازدهم شب زدم هیچی نیفتاد اگه عجله داری میخوای بدونی حداقل دیگه صبح روز ۱۰ بزن فقطم صبح چون من دو روز قشنگ مثبت شدم ولی یدونه شب زدم هیچ هاله ای نداشت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزيزم من يك لحظه ميذارم يكم انرژي ميگيرم دوباره بر ميدارم😂دوست دارم روزي همه همه ي بچه هاي منتظر اي ...

ای جانم مام تیکر لحظه ایتو میبینیم ذوق میکنیم قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دیگه نزن اون یکی رو خواهشا بذار روز 11 صبح بزن من خودم همین کارو کردم روز 12 هم رفتم آزمایش دادم 0. ...

شما که بتات خوب بود چرا باید پوچ باشه؟؟؟

شما که بتات خوب بود چرا باید پوچ باشه؟؟؟

اره بتام که خوب بود حتی رشد بتامم دقیقا 2 برابر بود اما 5 هفته رفتم سونو ساک خالی بود بچه ها گفتن زود رفتم از تجربه کل این تاپیکم همه هفته 6 به بعد رفته بودن 

فقط چند نفر تو هفته 5 جنین دیده بودن

اما دکتر انگار خیلی امیدوار نبود نمیدونم چرا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها بعد انتقال امپول بهتره یا شیاف؟ دکتر گفت هیچ فرقی نداره ، خودت هر کدوم رو میخوای ، میشه اگر ...

من هم روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم هم روزی یدونه شیاف ۴۰۰ دکترم نگفت انتخاب کنم گفت باید هردو بزنم مطمئنا شما وضعیتت طوریه که زیاد فرقی نداره خیلیا فقط شیاف میذارن

اره بتام که خوب بود حتی رشد بتامم دقیقا 2 برابر بود اما 5 هفته رفتم سونو ساک خالی بود بچه ها گفتن زو ...

واقعا نمیدونم چرا دکترها اینجوری ان😢😢😢نمیفهمن که رفتارشون چه حسی در ما ایجاد میکنه

من هم روزی دوتا امپول پروژسترون میزنم هم روزی یدونه شیاف ۴۰۰ دکترم نگفت انتخاب کنم گفت باید هردو بزن ...

دکتر گفت انتخاب کن، یا سه تا شیاف در روز یا امپول، منم گفتم شیاف، ولی الان خوندم اون هم انگار کلی استرس اوره

اره بتام که خوب بود حتی رشد بتامم دقیقا 2 برابر بود اما 5 هفته رفتم سونو ساک خالی بود بچه ها گفتن زو ...

دکترا کلا عادت دارن ناامید باشن و ادمو ناامید کنن انگار یکم امیدواری بدن براشون خرج داره اصلا توجه نکن هفته ۶ برو انشالله که همه چی خوبه نی نیتم سرجاشه و جاش خوبه