2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی؟ یعنی اینجوری ممکنه باشه؟ کسی اینجوری بوده؟ چطور ممکنه؟ 

اره اینم پیش میاد خیلی بچه ها که میگفتن دیدن کسایی و که اینطور بودن...

یه جنین وقتی انتقال داده میشه ممکنه تو رحم تقسیم سلولی انجام بدن و دوتا بشن درحالی که کیسه شون یکیه مثل دوقلوهای همسان..‌

من تو کانال مامانای موفق میکرویی همچین کیسایی دیدم واقعا کار خدا حساب و کتاب نداره

وسط خوشحالی های امروزم همتونو یاد کردم از خدا خواستم به هممون فرزندانی صالح و سالم عطا کنه، تا آخر سال هم دامن هممون سبز بشه، فقط اینکه اونایی که منفی شدند اصلا نگران نباشن منم طعم تلخ منفی شدنو 5 بار چشیدم فقط ناامید نشن، اصلا، کفش آهنیاشونو پاشون کنن و مصمم تر از قبل کارشونو پیگیری کنن، اون چیزی که ما رو نمی‌کشه فقط قوی ترمون میکنه، مرسی از همتون بابت این چند روز، همتونو میبوسم❤️❤️❤️❤️❤️

سلام به همه بچه ها من جواب آزمایش اومده 1980 (بتا تیتر hcg) زیاد بالا نیس؟ خیلی نگران شدم😢خواهشا اگ ...

به به

مبارک باشه عزیزم💚💛🧡

نه عالیه چرا نگرانی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها جواب ازمایشم گرفتم        منفیه عددش هم پنج و دو دهم

عزیزم 😭

توکلت به خدا باشه انشالله خدا معجزه شو نشونت بده و طبیعی باردار شی خیلی زود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وسط خوشحالی های امروزم همتونو یاد کردم از خدا خواستم به هممون فرزندانی صالح و سالم عطا کنه، تا آخر س ...

احسنت❤❤❤واقعا باید از شما یاد گرفت صبر و اراده رو

انشالله قسمت همه،😘😘😘

سلام به همه بچه ها من جواب آزمایش اومده 1980 (بتا تیتر hcg) زیاد بالا نیس؟ خیلی نگران شدم😢خواهشا اگ ...

عزززيزم خيلي مباركه😍😍😍چندتا انتقال دادي و روز چندمي؟ من روز ١٤ جوابش ١٩٧٢ بود خيالت راحت باشه😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام به روی ماهت وای به خدا خودم چقد برات خوشحال شدم الان خدا رو شکر انشالله که همش جنین میشه برو حا ...

مرسی قربونت برم ان شاءالله تو هم فردا منو خوشحال کنی اره خود طرازی بود  یه کم زیر دلم درد میکنه ولی خوبم خداروشکر 😍😍

عزززيزم خيلي مباركه😍😍😍چندتا انتقال دادي و روز چندمي؟ من روز ١٤ جوابش ١٩٧٢ بود خيالت راحت باشه😍😍 ...

قربونت عزیز دلم❤️❤️❤️من روز 18 هستم و یه دونه انتقال دادم، مرسی عزیزم😘😘😘