2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044492 بازدید | 684391 پست
چرا امروز کسی نیست😕 حوصله م سر رفت

امروز جمعست همه دارن به شوهراشون ميرسن😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم زدم، اصلا درد نداره عزيزم، فقط وقتي اومدم خونه يكم رحمم حالت انقباض داشت، كه خوابيدم، وقتي بيدار ...

وای خیالمو یکمی راحت کردی....من اصلا تحمل درد و ندارم...خدایا به داد همه برسه به منم رحم کن دیگه خیته شدم😭😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نداجون شما الان حالت خاصي داري؟ من يكم نگرانم

نه گلم من هیچ علایمی ندارم دیگه درد پریودم ندارم منم نگرانم نه تهوع نه درد هیچیییی😐😐😐😐

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قیمتش چند بود عزیزم...

قيمتش ١٤٠ بود فك كنم، تزريقش رو هم دكترم ٤٠٠ گرفت. ولي اگه يكي دو روز زودتر بري داروخانه پرونده بازكني، بيمه پولش رو ميده. ولي من آزاد گرفتم. 

من خودمم خيلي ميترسيدم، دكترم گفت اصلا درد نداره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه گلم من هیچ علایمی ندارم دیگه درد پریودم ندارم منم نگرانم نه تهوع نه درد هیچیییی😐😐😐😐

من ديروز تهوع داشتم غذا ميخوردم، ولي امروز ندارم. فردا ميخوام برم براي بتاي دوم. 

من روز ۱۵اتقالمه فقط زیر دلم درد میکنه .شماتهوع دارید؟ روز ۱۳ بتام۱۹۰شد

والا صبح که خیلی حالم بد بود انقدر دل درد و کمر درد داشتم که گفتم تموم شد رفت، واقعا نمیدونم نشونه های خوبیه یا نه، توکل به خدا

والا صبح که خیلی حالم بد بود انقدر دل درد و کمر درد داشتم که گفتم تموم شد رفت، واقعا نمیدونم نشونه ه ...

بتاي دوم رو دادي شما؟

ولی آزمایش بتا ندادم تا الان، فقط یه بار بی‌بی چک گذاشتم

يه آزمايش بده خيالت راحت بشه

من ديروز تهوع داشتم غذا ميخوردم، ولي امروز ندارم. فردا ميخوام برم براي بتاي دوم. 

باز یه علایمی داری خوبه.تکرار کن انشالله که دوبرابر شده و همه چی خوبه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏