2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044345 بازدید | 684380 پست
فدای تو بشم عزیزم.ولی فعلابه خودم امیدواری ندادم اخه اولش منفی بود بعد از نیم ساعت هاله انداخت 

خدا نکنه خانومی .ولی بی بی چک الکی هاله نمیزنه ...شوکه شدی حقم داری ...بازم تبریک میگم .راستی انتقال اولته؟

خدا نکنه خانومی .ولی بی بی چک الکی هاله نمیزنه ...شوکه شدی حقم داری ...بازم تبریک میگم .راستی انتقال ...

امیدوارم همینطور که میگی باشه.و این هاله واقعی باشه. نه عزیزم. بار سومه دارم انتقال میدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همسر من هم ازو بود منم همین نگرانی ها رو داشتم که نکنه با میکرو تسه هم چیزی پیدا نشه اما خدا ر ...

وای عزیزم خدا خیرت بده ب شوهرم نشون دادم بغض کرد از خوشحالی ممنونم بهمون امید دادید.ببخشید هورموناش نرمال بود؟و اینکه از بیوپسی تا ا انتقال چقدر طول کشید .

سلام عزيزم، با كلي استرس اومدم سراغ پيامت، خيلي ناراحت شدم😔 داروهاتو ادامه بده، انشاالله آزمايشت مث ...

شما که مثبت شدی زیر ناف تعقیر کرده؟

میگن دست بزاری سفت باشه و داغ باشه بارداری

یا این نشونه فعلا زوده واسه ماه اول.

کسی تجربه داره؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
مبارک باشه خواهر جان. علائم خاصی داری؟

فکر کنم واسه تبریک گفتن زود باشه😅 اخه بعد از نیم ساعت هاله انداخت.علائم از روز چهار انتقال روزی چند بار گرفتگی زیر شکم داشتم.شبیه دردای خفیف پریودی ولی الان دو روزه که نه علائم خاصی ندارم.سینه درد هم دارم. 

امیدوارم همینطور که میگی باشه.و این هاله واقعی باشه. نه عزیزم. بار سومه دارم انتقال میدم.

عزیزم خداروشکررر خیلی خیلی برات خوشحال شدم مبارکه ایشالله آزمایش بارداریتم عددش عالی باشه.

گلم برای بار سوم برات چکار کردن که دفعات پیش نکرده بودی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای خوبم. من امروز روز ۸ انتقال هستم. بیبیچک بعد از نیم ساعت یه هاله کمرنگ انداخت.امیدی هست ...

مبارک باشه مامان جان درسته برو حالشو ببر برای ما هم دعا کن عزیزم انشالله که آزمایشتم عالیه و صحیح سلامت بغلشون میکنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستای خوبم. من امروز روز ۸ انتقال هستم. بیبیچک بعد از نیم ساعت یه هاله کمرنگ انداخت.امیدی هست ...

سلاااام مامان خاااانوم مباركههههه😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شما که مثبت شدی زیر ناف تعقیر کرده؟ میگن دست بزاری سفت باشه و داغ باشه بارداری یا این نشونه فعلا ز ...

والا نميدونم چقد درست باشه و از كي، ولي دست ميزنم سفت نيست. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بعضي دوستان پيام خصوصي دادن  چيكار  كردم من ٤٢ سالمه ١١ تا جنين فريز از سال گذشته داشتم كه براي جمع اوري شون پارسال سه پانكچر پشت سر هم به روش شانگهاي كردم يعني در يك سيكل پريودي دوبار پانكچر شدم ، براي انتقال فرتيل cm خوردم روزي ٣ تا از يك ماه قبل انتقال و روزي ٦٠٠٠ ميليگرم ال ارژنين مي خوردم روزي ٣ بار هر بار ٢٠٠٠ ميلي گرم من پودرش را از امريكا اورده بودم اينجا قرصش هست  خونرساني به رحم را تقويت ميكنه و پذيرش رحم را زياد ميكنه البته كيوتن و ويتامين E و مولتي ويتامين پريناتال و اسپرين مي خوردم  ، اين همه دكتر من را سونو كردن  فقط انصاري پور تشخيص اندومتريوز خفيف دادن و منو سونو داپلر فرستاد و سه تا زولادكس براي من قبل انتقال تجويز كرد كه كوچيك بشن ، روشش كلا فرق داره از بيست روز قبل انتقال به من هپارين  داده بود ميگفت  براي خونرساني عاليه  ، شما سنتون از من كمتره و شانستون ببشتره فقط بلاست منتقل كنيد ، هيسترو هم بكنيد كه اگه مشكلي هست برطرف كنن من پارسال هيسترو كرده بودم پوليب داشتم براي انتقال فقط امپول چسب جنين يا همون gcsf داشتم يدونه سه روز قبل انتقال داخل رحمي و يدونه سه روز بعد انتقال و انتقال با سونو بود  و يك ساعت قبل از انتقال كپسول پيروكسيكام ١٠ هم خوردم شانس لانه گزيني را بيشتر مي كنه 

٥ روز قبل انتقال دو نوع انتي بيوتيك داكسي سيكلين و تينافاس دكتر تجويز كرده بود كه اگه باكتري تو رحم هست از بين بره و مانع لانه گزيني نشه ، بيست روز قبل انتقال پرينيزولون خوردم ١٠ ميلي گرم يك هفته قبل انتقال قطع كردم و دوباره يك هفته بعد از انتقال شروع كردم ، فرتيل سي ام را بعد از انتقال قطع كردم 

از يك ماه قبل انتقال شيي يه ليوان عرق رازيانه ميخوردم و گرمي زياد ميخوردم ارده شيره ،روزي يك قاشق مربا خوري سياه دونه با عسل و هر روز دراز و نشست مي رفتم حداقل ٦٠-٧٠ تا و روزي ٣٥ دقيقه هم پياده روي ميكردم و شبها با روغن سياه دانه چرپ مي كردم را و با شكمبند مي بستم زير ناف و كمرم را  انشالله همگي به زودي نتيجه بگيريد بعد انتقال ٤ روز استراحت كردم و رژيم خاصي نداشتم 

خراش رو فقط با هیسترو انجام ميدن خراش تو مطبو فکر کنم قبول ندارن عزیزم

ممنون عزیزم دوس دارم یه ویزیت بیام پیشش 

وقت میداره حرف بزنی باهاش؟ یا مث دکتر من فقط تند تند مریض میبینه و ماما همه کارست 

مدارکمو تکمیل کردم آزمایش هورمونی جدید هم دادم عکس رنگی و پاپ اسمیر ایمنی انعقادی و ...دیگه هرکاری بوده کردم میخوام ببینشون ببینم چیکار کنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..