2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044464 بازدید | 684390 پست
بخدا انتقال اول منفی شدم داغون شدم تازه تونستم خودمو جمع وجور کنم .

ميفهمم عزيزم ولي دقت كردم از بچه ها راجب لك ميپرسي گفتم بهت بگم بخدا به اينجور چيزا نيست فقط ذكر بگو و ارامشتو حفظ كن

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها ظاهرا پرونده انتقال منم بسته شد.الان بی بی چک‌زدم‌منفی شد.لامصب مثبت کاذبم نشد دلم خوش ب ...

الهی فدات بشم حالا نا امید نشو آخه روز ۱۲ اونم شب بی بی زدی نشون نمیده جنیناتم فکر کنم گفتی ۴ روزن تازه یکشنبه باید آز بدی توکلت به خدا باشه انشالله که بی بی اشتباه بوده و خطا داشته.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جون ناراحت نباش منم میخواستم هیسترو کنم ولی دکترم گفت لازم نی منم مثل شما دوبار انتقال داشتم ...

سمر جون دکتر علیرضایی خراش میده قبل انتقال تو مطب ؟ 

کلا خراش تاثیر داره تو مثبت شدن ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام بچه ها ظاهرا پرونده انتقال منم بسته شد.الان بی بی چک‌زدم‌منفی شد.لامصب مثبت کاذبم نشد دلم خوش ب ...

سلام عزيزم، با كلي استرس اومدم سراغ پيامت، خيلي ناراحت شدم😔 داروهاتو ادامه بده، انشاالله آزمايشت مثبت باشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها من برای تحت نظر بودن دوتا دکتر انتخاب کردم یکی ماریا راستگو بیمارستان عرفان جراحی میکنه دومی فریبا رضایی بیمارستان گاندی جراحی میکنه تعریف هردورو زیاد شنیدم میخوام بدونم اینجا کسی این دوتارو میشناسه؟؟؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

عزیزم شما الان به دکترت زنگ بزن بگو من از ندادم بی بی چک زدم منفی بود دیگه انتقالم کنسل شد ببین طرز صحبتش با شما چطوریه،چرا به حرف دکتر گوش نمیدی روز تعیین شده برو ازمایشتو بده

نمیدونم رحمم سرده بعد انتقال سردی خوردم اینجوری شد، نمیدونم جنین هامون مشکل کروموزومی دارن، نمیدونم ...

عزیزززززم درکت میکنم پیامتو دیدم بغضم گرفت خیلی ناراحت شدم. انشالله دیگه این تلخی ها رو تجربه نکنی

آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادی؟ شاید خودایمنی داشته باشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امروز روز ۱۵ انتقال جنین من بود، رفتم آزمایش دادم بتا شده بود ۰‌.۱ دنیا روی سرم خراب شد، دفعه دوم ا ...

خدا وقتی یه دردی میده درمانشم میده امیدت به خدا باشه دو ماه استراحت کن دوباره شروع کن چند روز بگذره حالت بهتر میشه انشالله به حق علی بار سوم جوابت مثبت میشه

سمر جون دکتر علیرضایی خراش میده قبل انتقال تو مطب ؟  کلا خراش تاثیر داره تو مثبت شدن ؟

خراش رو فقط با هیسترو انجام ميدن خراش تو مطبو فکر کنم قبول ندارن عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیز جان ممنونم جواب دادی .توروخدا ممکنه ک تو بیضه اسپرم باشه؟چون هم هورمونی هم ژنتیک سالمه بع ...

عزیزم همسر من هم ازو بود منم همین نگرانی ها رو داشتم که نکنه با میکرو تسه هم چیزی پیدا نشه اما خدا رو شکر خوب پیش رفت الانم تا اینجای کار تستم مثبت شد مطمئن باش که حتما اون تو یه چیزایی پیدا میکنن😁