2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله عزيزدلم. دلارام جون شماهم هفته ١٥ ازمايش دادي و هفته ١٨ انومالي؟

من ان تی و آزمایشش خوب بود فقط برام سونو آنومالی رو نوشت .آزملیش غربلگری دوم رو دیگه برام ننوشت. نگرانش نباش عزیزم. بعصی دکترا احتیاط میکنن و حتی اگه خیلی خوب باشه ان تی،   آزمایش غربالگری دوم رو هم میگن بهتره انجام بدی. سونو رو هم که همه انجام میدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من ان تی و آزمایشش خوب بود فقط برام سونو آنومالی رو نوشت .آزملیش غربلگری دوم رو دیگه برام ننوشت. نگر ...

چي بگم والله سونو و ازمايشم خوب بود اما تاكيد كرد كه اينو هم هفته ١٥ انجامش بدم😔😔انشالله خير باشه

خداياشكرت....❤️ 
هر سه سال یبار که باید این تست رو بدیم .ولی اینکه برا آی وی اف مهم باشه یا نه به مرکزت ربط داره. روی ...

اوکی مرسی عزیزم پرسیدم از دکترم هنوز جواب نداده ممنونم که جواب دادی گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه هاشماهمتون سه خطی بود رحمتون که براتون انتقال دادن؟پس براچی برامن انتقال داد وقتی سه خطی نبود

منم نمیدونم اصلا در موردش چیزی نگف منم اون موقع اطلاعی نداشتم. ینی وقتی سه خطی نیس هم انتقال میدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم. پس بخاطر همینه که خیلی درد داری.  آره بنده خدا خیلی اذیت شد . آخرش شوهرش موافقت کرد برن ...

خدارو هزارمرتبه شکر خدا الهی بچه هاشو براش نگه داره واقعا براش ناراحت شده بودم طفلی بازم شکر که الان بچه دارن🥰

آره اگه درد نداشت برام تا حالا هزار باره میرفتم میدادمش😅😂

بازم ممنونم از جوابت عزیزم خدا گل پسرتو برات نگهداره😘

دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

عزیزم خداروشکر خیلی خیلی بهتون تبریک میگم انشالله باقی مراحلم  به خوشی طی کنی 

اشکالی نداره عزیزم به این فک کن که ان شاالله هیچ مشکلی نبوده و خدا باعث شده پول الکی از جیب تون نره ...

ممنون ازت عزیزدلم چقدر حرفهات ارامش بخش هستن, الهی بزودی زود خدادامنترسبزکنه. 

برم حرم حتماحتمانائب الزیاره همتون هستم. 

خداایشالله دل هممون روشادکنه

خداکنه سال بعدبقول توبچه بغل باشیم

الهی آمین😍😭 امیدوارم من و دوستامون زودتر مامان بشیم برات خوشالم انشالله به سلامتی نی نی رو بغل بگ ...

انشاالله عزيزم😍😍 

ممنون از دعات عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خیلی ممنون که جواب دادی عزیزم ❤

خواهش ميكنم عزيز دلم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

عزیزم بعد انتقال لکه بینی داشتی ؟ اصلا علائم هات چیا بودن واینکه جنین چندروزه انتقال دادی وگرید ش چی بود ممنون میشم دعاتون میکنم