2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044515 بازدید | 684391 پست
صلوات فرستادم ان شالله بلا دوره

قربونت برم فرشته ی مهربون. خدا خیرت بده و بزودی حاجت روا بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره واقعا. زنده باشي مامان مهربون😘

عزيزميييي😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی حتما تست بده منم چندروز پیش گلو دردداشتم،دوستم کرونا داشت باهم بودیم،داشتم سکته میکردم،رفتم تس ...

شکر خدا.اخه از امروز عصر اینجوری شدم فک نکنم اگه کرونا هم باشه به این زودی نشون بده. میترسم برم کاذب باشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ميفهمم عزيزم واقعا خسته كنندست. والله يسره در حال استراحتم فقط براي دستشويي بلند ميشم. كمپوت سيب و گ ...

سعی کن یه روز در میون سوپ بخوری.همش پلو نخور.چون تحرک نداری آب هم زیاد بخور 

شکر خدا.اخه از امروز عصر اینجوری شدم فک نکنم اگه کرونا هم باشه به این زودی نشون بده. میترسم برم کاذب ...

یکم جوش شیرین بریز تو قابلمه اندازه یک قاشق غذاخوری پر بزار بجوشد نهایت یک ساعت زیرش کم کن تو خونه بخراش باشه،آب نمک رقیق مثل اشک چشم بانمک دریا از بینی واز دهان قرقره کن و شور ،موقع خواب یک نوک قاشق نمک دریا بریز گلوت،اگرم دارو امام کاظم دارین بخورین سه شب پشت هم موقع خواب ،زود خوب میشی.اگر تا سه روز خدای نکرده عالی ما بیشتر شد برو تست بده.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
یکم جوش شیرین بریز تو قابلمه اندازه یک قاشق غذاخوری پر بزار بجوشد نهایت یک ساعت زیرش کم کن تو خونه ب ...

چشم خیلی ممنونم  

عالیه قربونت برم 2 برابر شده هر 48 ساعت و روندش کاملا درست و طبیعیه عدد بتات خیلی شبیه من بتای اول م ...

مرسییی عزیزم خب خداروشکر انشالله از این به بعدم بدون هیچ مشکلی بریم جلو😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسییی عزیزم خب خداروشکر انشالله از این به بعدم بدون هیچ مشکلی بریم جلو😘😘

ایشالله برای هردومون، با تو دلیت خیلی برام دعا کن ندا جون، توی یه برزخیم که زمان برام نمیگذره 

مثه دیوونه ها دنبال یه نشونه واسه بودنش میگردم

امروز میخواستم برم تست بتا بدم دوباره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانما میشه یه راهنمایی کنید  مدتیه خیلی درگیر مشکلاتم فک کنم افسردگی گرفتم بدتر از اون پرخوری ...

هرشهری که هستبد،اگر جای زیارتی داره برید ازدور سلام بدید و دعاکنید زیارتنامه بخونید دلتون باز میشه ،سبک میشه،خدا خودش نظر میکنه بهتون گلم.تو موقعیت مابدترین چیزناامیدی افسردگی هست سعی کن از خودت دور کنی.شادباش لباس زیبا بپوش،دوش بگیر،موزیک گوش بده،و در حال زندگی کن.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد