2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684402 پست
سلام عزیزم برای چی نکنه شما هیستروکتومی داشتید

سلام گلم نه بابا هیسترکتومی چی؟ من میخوام انتقال بدم همون هیستروسکوپی بود هسمرم امضانداد دیگه نشد. 

شما حالت خوبه الان؛؟ دردنداری؟ 

باشه عزیزم هرموقع رفتم میگم ولی این مثل سونو معمولیه درد هم نداره با همسرت صحبت کن شاید راضی بشه چه ...

نه تویک هفته قراره جوابش بدن بهم ایمنی. 

چشم سعیمومیکنم ولی حوصله کل کل زدن باهاش ندارم. میگم اگر اون امضانخواد اونوخودم میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دو روزه سركلاژ شدم يبوست دارم ميترسم برم دستشويي😭😭ميشه يه شربتي چيزي بگيد بخورم خسته ش ...

سلام

ناشتا دو قاشق روغن زیتون + ۵ تا ۶ عدد انجیر خشک یا خیس خورده / آلو خیس خورده در طول روز / زردآلو و گوجه سبز هم خوبه

آب هم زیاد بخور

عزیزم منم دقیقا روزای اول انتقال یه جوش پشت گردن و دو سه تا جوش توی صورتم زدم ولی الان خوب شده. شما ...

اگه همون روز هم حساب کنم امروز روز هشتم هستم

شما روز چندمی؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام آستاره جون از دکتر پرسیدم  گفت نیاز به تکرار آزمایشات نیست فقط وقتی که مثبت میشیم آزمای ...

مرسی عزیزم ‌ خیییییلی لطف کردی 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چشم عزیزم این دو روزه خیلی ناراحت بودم ولی واقعا دیگه حوصله وتوان کل کل باهمسرم ندارم..  ممنون ...

مهربون جون خواب دیدم اومدم مشهد رفتی از مغازه یه کدو که توش پر شده بود برا من و خودت خریدی. ان شالله خیر باشه. مادربزرگم کدو خواب میدید می گفت یکی از بچه ها حامله اید زود باشین رو کنید. ان شالله برا ما هم روزی بچه گذاشته باشن

خدایا شکرت
در مورد هپارین هم دکتر گفت به همه ی کیس های آی وی اف که مشکل ایمنی دارن تجویز میکنیم. از دوم قاعدگی ...

حالا میخوای چی کار کنی .حرف کدوم رو گوش کنی ؟

یعنی اگر قبل از انتقال بزنی ضرر داره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام کسی میدونه ترشح تخمک گذاری(تخم مرغی و کشدار) روز ۱۰ سیکل قبل از پانکچر یعنی چی؟ یعنی تا قبل پان ...

نه عزیزم با آمپول تحت کنترل دارن برای آزاد سازی یه امپول میدن که بعدش میگن فرداش بیای برا تخمک کشی

خدایا شکرت
بچه هاااا نميدونم چجوري شكر خدارو بجا بيارم، بتام ٦٥٦ هست😭😭😭

مبارکت باشه عزیزم .بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی🙏🥰