2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
بچه هاااا نميدونم چجوري شكر خدارو بجا بيارم، بتام ٦٥٦ هست😭😭😭

عزیز دلم خیلی تبریک میگم 

امیدوارم بارداری راحتی پیش رو داشته باشی 

با حال خوبت برامون دعا کن هفته دیگه پنج شنبه منم با جواب مثبت بیام گروه

خدایا شکرت

برای سلامتی خودت و نی نی تو دلت برات ایت الکرسی میخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااان دل به به عالیه مبارکت باشه عزیزم خدارو هزارمرتبه شکر. التماس دعای فراوون  عزیزم 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..

خدا رو هزاران مرتبه شکر 

خیلی خیلی مبارکت باشه مامان مهربون یادت نره ما رو هم دعاکن😍

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

ای جان دلم مبارکت باشه عزیزدلم

ایشالله به سلامتی بغلش کنی 

وااای چقد خوشحالم یه نفر دیگه ازین انتظار سخت خلاص شد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مبارکت باشه عزیزدلم بسلامتی ودل خوش این دوران بگذرونی التماس دعا خداروشکرمیکنم بااومدنم اینجاکلی نتیجه مثبت گرفتن خانما روزی بقیه انتقالیا بشه انشالله

اي جاااان جااااان ننه جديد داريم خداااا😍😍😍😍😍😍😍😍مباركه عزززيزدلم ٩ ماه بي دردسرو طي كني الهي😍

خداياشكرت....❤️ 

براي همتون آرزو ميكنم اشك بريزيد از سر شوق، فداي همتون كه انقد با محبتيد😘😘 دوستون دارم يه عالمه، الهي كه همتون حاجت روا باشيد و دلتون خوش باشه♥️♥️ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون عزیزم لطف کردی شما خودت کجا رفتی؟ نتیجه گرفتی؟ دکترت کی بود؟ 

قربونت، شیراز مرکز درمان ناباروری سیروس رستمی میرم، دکترم سارا فلاحی هست، هنوز انتقال ندادم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت، شیراز مرکز درمان ناباروری سیروس رستمی میرم، دکترم سارا فلاحی هست، هنوز انتقال ندادم.

انشالله که مثبت میشه

من تهرانم، نمی‌دونم کدوم دکتر تو انتقال موفقه، دکتر رضا نصر رو گفتن که اونم ظاهرا ایران نیست

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
مبارکت باشه عزیزدلم بسلامتی ودل خوش این دوران بگذرونی التماس دعا خداروشکرمیکنم بااومدنم اینجاکلی نتی ...

پس فعلا از این تاپیک نرو خوش قدم انشالله که دعای خیرت برای منم بگیره و مامان بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
براي همتون آرزو ميكنم اشك بريزيد از سر شوق، فداي همتون كه انقد با محبتيد😘😘 دوستون دارم يه عالمه، ا ...

عزییییییزم مبارک باشه.خدا رو صدهزار مرتبه شکر که دل شادت کرد

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون