2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044760 بازدید | 684409 پست
سلام عزیزم . شکرخدا خوبیم . فکر میکنم کولیکش شروع شده چند شبه خیلی بیقراری میکنه . خودت چطوری ؟ چیکا ...

خداروشکر که خوبین

ان شالله سلامت باشه خانواده ۳ نفرتون

من کارامو کردم و جنینام فریزه، ان شالله کم کم برم انتقال

از همگی التماس دعا دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بارداری؟؟ ما تو ارسمون پسوریازیس داریم منم یه کوچولو داشتم قبلا، بعد مگه قرصتو یدفعه قطع کردی؟؟ ...

بله بعد از قطع قرص طبیعی باردار شدم البته قرار بود پریود شم که هیدروکسی کلروکین رو شروع کنم که خدا خواست و نشدم

نه اتفاقا 3 هفته طول کشید تا قطعش کنم اول روزی 1 دونه بعدش نصف بعدم 1 روز در میون اما کلا دکتر توکلی گفتن این قرص و نباید برای پسوریازیس میداد کلا بعد قطعش بیماری با شدت بیشتری برمیگرده که همینم شد

پسوریازیس بیماری شدید خودایمنیه دیگه شمام فاکتورای ایمنیت مشکل داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من فکر کردم ازشما سه روزه بود زدم    بعدش دیدم نه انگار بلاست بوده

نه عزیزم بلاست بود با این حال حتی بعضی ها بلاستم تا روز ازمایش نشون نداده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خداروشکر که خوبین ان شالله سلامت باشه خانواده ۳ نفرتون من کارامو کردم و جنینام فریزه، ان شالله کم ...

ممنونم عزیزم . انشالا همه چی به خیر و خوشی میگذره . چندتا جنین تشکیل شد ؟ بلاست کردی ؟

ازمایشگاهها همینم دیگه یه ساعت میگن بعد که زنگ میزنی یه ساعت دیگه به من گفت ساعت ۲ امادس الان زنگ زدم میگه ۶ اماده میشه😐😐😐حتما پیشولم همین بلا سرش اونده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏