2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
ممنون عزیزم لطف کردی منم ۲۰روز پانکچر شدم tsh دو و نیم بود دیروز که برای هیسترو آزمایش دادم یهو شده ...

خواهش گلم .من دارومو کم کرده بودم چون شده بود چهاردهم قرصمو نصف کردم که بالا رفت بخاطر همین بالا رفته بود من یه آزمایشگاه دیگه داده بودم که جوابش شش بود دکتر گفت برم دنا بدم همونموقع رفتم آزمایشگاه دنا دادم که سه و خورده ای بود  دوهفته قرصمو روزی یک عدد خوردم الان شد 2.8 .

کلا بنظرم آزمایشگاه های هورمونی و مخصوص برای این جور آزمایشها بهتره درصد خطاشون  کمتره.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام تبریک میگم بهتون میشه یه حلاصه بگید بار چندم بود انتقال میدادید و کدوم مرکز میرفتید و کلا مشکل ...

سلام عزيزم ممنونم🌷 راستش خجالت ميكشم، من تازه بيبي چكم مثبت شده. همه لطف داريد بهم. 

بار سومم بود كه انتقال دادم، اولين انتقال فريزم بود، سه تا جنين بلاست انتقال دادم با دكتر طرازي، بيمارستان آبان. مشكل كم تحركي و مورفو پايين همسرم بود، خودم فقط تيروئيد داشتم.

ايندفعه تفاوتش با دفعه هاي قبل قرص پردنيزولون و آمپول ديفرلين و آمپول gcsf بود. و جنين هام هچينگ شده بودن.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمم تو برزخم نميدونم گريه كنم يا نه😭😭 ميترسم كاذب باشه، خدا كمكم كنه براي آزمايش فردا.  بخ ...

وااااای عزیزم قلبم اومد تو دهنم تا به بی بی چکت برسم.خدایا شکررررررررررت. ان شاالله فردا با بتای تپل ذوقمونو کامل کنی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم دلم میخواد بدونم واسه کدوم فاکتور آزمایش اینو میدن اسمش توی آزمایش چیه اصلا.  باشه نمیخورم ...

من ايمني بدنم بالا نبود فقط اينو ميدونم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الان خون روشن ديگه نميبينم اما موقع ادرار لخته ازم خارج ميشه اگر تا فردا بهتر نشدم ميرم دكتر

خوب احتمالا اگه خون روشن نیست این لخته ها ماله قبله که حالا کم کم داره خارج میشه عزیزم نگران نباش انشالله تا فردا کلا قطع میشه

وااااای عزیزم قلبم اومد تو دهنم تا به بی بی چکت برسم.خدایا شکررررررررررت. ان شاالله فردا با بتای تپل ...

مرسي عزيز دلممممم مهربوووون جانم😘😘 برام دعا كن فردا خوش خبر بيام، اصلا باورمون نشده هنوز🙈 انشاالله مرسي عزيز دل😘😘😘

خدانكنه عشقم. بخدا گوريل ديدي ميخواد راه بره پاهاشو چجوري ميذاره من مثل اون شده بودم 😂😂😂😂😂😂

خدا بگم چیکارت نکنه دختر  .  روحم شاد شد   

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میگم من اعصابم خیلی خورده چرا این قرص پردنیزولون رو به من نداده دکترم. کاش خودم میخوردم فکرم درگیرشه ...

سارا جون کی میگه همه پردنیزولون داشتن! اتفاقا دارویی که تو دادنش خیلی احتیاط میکنن مخصوصا رویان و مام خیلی کم پیش میاد بدن بیشتر طرازی و عارفی و رزاقی میدن اونم نه واسه انتقال اول که گلم! تازه یادمه شما آزمایش ایمنی انعقادی هم داده بودی قطعا لازم نداشتی که ندادن 

عزيزم اگه مستعد يبوست هستي يا نخور يا كم بخور، من از ترسم نخوردم چون دفعه قبل احساس كردم اذيت شدم

منم دفعه پیش خیلی یبوست گرفتم نمیدونم علتش نشاسته بود یا نه. ولی احتمالا دفعه بعد نخورم.

سلام عزيزم ممنونم🌷 راستش خجالت ميكشم، من تازه بيبي چكم مثبت شده. همه لطف داريد بهم.  بار سومم ...

چندتا دیفرلین زدید؟

پردو رو کامل میخورید

دکتر به من گفته نصفه ولی میترسم‌ نصفه فایده نداشته باشه

خجالت برا چی گلم انشالله فردا جواب ازمایشتو میگیری و نه ماه بعدم دسته گلت تو بغلته 😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزيز دلم، مرسي قشنگم😘 علائممون مثل هم بود، انشاالله مثبتي شما هم😍

وای یعنی میشه؟ خدا از دهنت بشنوه.برا منم دعا کن عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سارا جون کی میگه همه پرنیزولون داشتن! اتفاقا دارویی که تو دادنش خیلی احتیاط میکنن مخصوصا رویان و مام ...

سلام عزیزم واقعا اخه یکی از بچه ها اینجا گفت توی مثبت شدن خیلی تاثیر داره. آره من طرازی برام مهما رو نوشت و وقتی آز رو دید هیچ دارویی نداد حتی بهش گفتم گفت نه خوبه حالا نمیدونم اونم توش بوده یا نه همش میگم نکنه لازم بوده. مرسی که گفتی خیلی آرومتر شدم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤