2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
مباركه انشالله ازمايش هم عالي ميشه نتيجه اش علائمتون چي بود؟

مرسي عزيزم، انشاالله😍 علائم خاصي ندارم، از سه روز پيش كمردرد و ضعف پا دارم. كمر دردم ميگيره ول ميكنه. كه گفتم بخاطر پروژسترون باشه شايد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام من انتقال جنین دادم مثبت شدم الان ۶ هستم میخواستم بدونم قرص پردنیزلون تا کی باید خورد 

مبارک باشه  جنینتون چندروزه بود علایمتون چی بود؟اون قرص رو هم سر خود قطع نکنیا خود دکتر میگه که چطور قطع کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم بین بچه ها انگار همه جنینشون بلاست بوده که مثبت شدن

من دو دفعه قبل هم بلاست بودم، ولي خدا نخواست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام من انتقال جنین دادم مثبت شدم الان ۶ هستم میخواستم بدونم قرص پردنیزلون تا کی باید خورد 

مبارك باشه عزيزم🌷 منم دارم ميخورم، فردا جواب آزمايشم بياد با دكترم اگه بتونم صحبت كنم، ازشون ميپرسم

ولي اگه خواستي قطع كني بايد تدريجي قطع بشه ها.

[QUOTE=191236138]من دو دفعه قبل هم بلاست بودم، ولي خدا نخواست[/QUOTاره اون که اول و اخر خواست خدا

كي ميري آزمايش؟

پس بیا اینجا خبر بده

حتما

مبارك باشه عزيزم🌷 منم دارم ميخورم، فردا جواب آزمايشم بياد با دكترم اگه بتونم صحبت كنم، ازشون ميپرسم ...

میگم من اعصابم خیلی خورده چرا این قرص پردنیزولون رو به من نداده دکترم. کاش خودم میخوردم فکرم درگیرشه.

اصلا کسی بوده اینو نخورده باشه و مثبت شده باشه آخه همه دارن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسي عزيزم، انشاالله😍 علائم خاصي ندارم، از سه روز پيش كمردرد و ضعف پا دارم. كمر دردم ميگيره ول ميكن ...

سلام تبریک میگم بهتون

میشه یه حلاصه بگید بار چندم بود انتقال میدادید و کدوم مرکز میرفتید و کلا مشکلتون چی بود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
میگم من اعصابم خیلی خورده چرا این قرص پردنیزولون رو به من نداده دکترم. کاش خودم میخوردم فکرم درگیرشه ...

به منم تازه ايندفعه داد، نميدونم اصلا براي كدوم فاكتور آزمايشم داد. نخورياااا سرخود

عزیزم درخواست دوستی دادم قبول می کنی

گلم قبول کردم

داشتم پیامارو میخوندم دیدم ازمایشتون منفی شده

خیلی ناراحت شدم

من خودمم سه تا انتقال منفی داشتم میدونم ادم چه حالی میشه

انشالله به زودی زود خدا دامنتو سبز کنه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
به منم تازه ايندفعه داد، نميدونم اصلا براي كدوم فاكتور آزمايشم داد. نخورياااا سرخود

منم دلم میخواد بدونم واسه کدوم فاکتور آزمایش اینو میدن اسمش توی آزمایش چیه اصلا. 

باشه نمیخورم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤