2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
صبح زود برو ازمایش تاظهر که از خواب پامیشم جوابشو فرستاده باشیااااااا.....یادت نره برا منم دعا کن &n ...

😂😂😂چشم قربان

حتما عزيزم، امشب ميخوام به نيت همه منتظرا دعاي يستشير بخونم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امیدوارم اوضاع همونطور که میخوتی پیش بره سوال دارم کل این داستان چقد تموم میشه هزینش؟

ممنون عزیزم، همچنین برای خودت، مراکز هزینه هاشون متفاوته، نمی تونم دقیق بگم، شاید 20 میلیون نهایت اگه تعیین جنسیت نخواید، با تعیین جنسیت بیشتر میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من منفی شدم عزیزم امروز ازمایش دادم. ان شالله ۹ ماه بعد بسلامتی زایمان کنی

عزيزم خيلي ناراحت شدم ، پيام دادم بهت. انشاالله اينسري دست پر مياي🤲🏻🌷 منم تازه فردا ميرم آزمايش😍

ولي نااميد نشو، منم خيلي اوضاعم بهم ريخته بود و اميدي نداشتم ولي امشب خدا سوپرايزم كرد، فقط توكل كن به خودش🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون عزیزم. من شنیدم مرکز مام خوبه، میخوام برم اونجا دکتر برام امپول سینال اف نوشت، از سه پریودم ت ...

فدات، هایپر هم بشی بهت دارو میده خوب میشی گلم، اگه هایپر شدی سفیده تخم مرغ و مرغ کبابی و دوغ خوش نمک بخور، از عوارضش کم می کنه، من تقریبا یک سال پیش تخمک کشی کردم اینکه بهت بگم قیمت داروها چقدر شد خب الان قیمتا تقریبا بالاتر رفته، نمی شه گفت الانم همون قیمته، یک میلیونی تقریبا برای آمپولا هزینه کردم اون موقع.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من منفی شدم عزیزم امروز ازمایش دادم. ان شالله ۹ ماه بعد بسلامتی زایمان کنی

ناراحت نباش حتما قسمت بوده انشاالله سرس بعد خودت طبیعی باردار بشی.

علائم خاصی داشتی تو این دو هفته؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
من بي بي چكم مثبت شده بود ميخواستم بپرم بالا هي تا پاهامو باز ميكردم ميگفتم خاك تو گورت الان ميفته ب ...

وای چیکا نگو توروخدا.مردم از خنده .یاد اون روز خودم افتادم .دلم میخواست بالا و پایین بپرم هی میگفتم وای همین روز اول یه بلائی سر خودم میارم ها.بعد الان که با خودم فک میکنم به این نتیجه میرسم که عین اسکولا خوشحالی میکردم .پاهام و تکون نمی دادم سفت نگرشون داشته بودم هی دستامو تکون میدادم از خوشحالی حالا با این حالت لرز هم داشتم از هیجان و استرس‌.

عوضش شوهرم تا دلش خواست بالا پایین پرید و خوشحالی کرد .باورت نمیشه شده بود بچه .عین بچه ها خوشحالی میکرد

این لحظه رو برای همه شماها که انتقال دادین و منتظرین و همه دوستای گلم که میخواهین انتقال بدین آرزو میکنم

عزیزم عملتون چطور بود؟ باکدوم دکتر هیسترو کردید؟ براشما هم مثل دوستمون کلی ازمایش و ویزیت باسه تا مت ...

من دکتر عارفی هیستروسکوپی و خراش انجام دادم

قبلش ازمایش ایدز و هپاتیت و کرونا دادم

هیسترو هم خیلی راحت و کوتاه و با بیهوشی بود به هوش هم اومدم خیلی خیلی کم درد داشتم که همونم زود خوب شد و یکم خونریزی که اونم زود تموم‌شد

نه چه متخصصی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
لکه بینی داری ؟من یکم گرفتگی و لکه بینی دارم شما مشکلی نداشتین؟من سپتوم کوتاه داشتم برداشتم فرق سپتو ...

نه من فقط خراش انجام دادم و لکه بینی و دردم کوتاه بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسي عزيز دلم😍 علائم خاصي نداشتم فقط كمر درد از دو روز پيش، و ضعف پا. كه گفتم بخاطر استروژن هست

عزیزم مبارکت باشه .انشاالله فردا هم با یه بتای خوب خوشحال تر بشیم

سلام عزیزم 09351109552 روزهای یکشنبه سه شنبه پنجشنبه ویزیت میکنه گلم

ممنون عزیزم لطف کردی

منم ۲۰روز پانکچر شدم tsh دو و نیم بود دیروز که برای هیسترو آزمایش دادم یهو شده پنج و نیم!! ماه دیگه هم که انتقالمه نمیدونم چرا یهو اینجوری

به شما دلیلش رو گفت با وجود دارو چرا یهو زیاد میشه؟ 

سلام عزیزم خوبی؟ چطور بودش؟ کلی ناراحت شدم امروز قراربود بستریشم فردا عمل کنم. همسرم همکاری نکرد😭😭 ...

سلام عزیزم

برای چی

نکنه شما هیستروکتومی داشتید

وای چیکا نگو توروخدا.مردم از خنده .یاد اون روز خودم افتادم .دلم میخواست بالا و پایین بپرم هی میگفتم ...

به به ميبينم تنها نيستم😂😂اي خدا حالا شوهر من هنگ كرده بود طفلي😂الهييييي قسمت همه منتظرااا

خداياشكرت....❤️