2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044496 بازدید | 684391 پست
اهااان. پس ربطی به پلی کیستیک نداره؟ ممنون خیالم یکم راحت شد . خدا خیرت بده. دکتر زنگ زدم تا شنبه پر ...

عزیزم  من دقیق اطلاع ندارم انشالله که چیزی نیست نگران نباش دکتر بهتر می تونه راهنمایی کنه  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم اينچه حرفيه راحت باش. اره عزيزم با بيهوشيه خيلي راحت بود چيزي متوجه نشدم اصلا فقط به هوش او ...

یعنی تهران انجام دادی؟بیمارستان خصوصی هست؟بعدش باید در چه حد و چجوری استراحت کنیم؟

اخه میگن مولار که میشه بتا خیییلی بالا میره

اصلا به اینا نیست هرجیزی میتونه باشه همینکه سه تا نینی گرفته باشه ولی بهترین چیز مسورت با دکتره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یعنی تهران انجام دادی؟بیمارستان خصوصی هست؟بعدش باید در چه حد و چجوری استراحت کنیم؟

اره عزيزم تهرانم. بله خصوصيه. والله حرفي نزدن اما خودم ميخوام يكي دو هفته استراحت داشته باشم هفته ي ديگه نوبت دكتر دارم ازش بايد بپرسم كه استراحتم چجوري باشه. كي بايد بري ان تي؟

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها تورو خدا جوابمو بدین از استرس دارم میمیرم رفتم تو پارک قدم بزنم یه بیشعوری سگش وحشی بود زنجیرم نداشت بهم حمله کرد هی میومد جلو پام بگیرتم و پارس میکرد من فقط جیغ میزدم داشتم از ترس از هوش میرفتم نفس بالا نمیومد الانم لگن و دلم درد میکنه خیلی نگرانم که سقطشه😭😭

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
برا منم خیییلی جای سواله که اگه عفونت تاثیر داره تو منفی شدن چرا دکترا اهمیت نمیدن اصلا به این مساله ...

قرص واژینال لاکتوواژ اصلا ضرر نداره.باکتری های مضرو فقط از بین میبره.خیلی خوبه.آزیترو مایسین هم استفاده کن انشالله خوب میشی.البته با یه خانمی صحبت کردم‌گفت عفونت شدید داشتم انتقال دادن جنینو اتفاقا مثبت هم شده بود.و یه خانم‌ دیگه هم عفونت ادراری داشت دکتر قاضی براش انتقال داد بار اولش بود خداروشکر مثبت شد.بمنم میگن نگران نباش.اما من بازم استرس دارم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد برای جنینام

خانما من امروز ۱۱ سبکلمه ضخامت ۶.۸ بود بنظرتون خوبه؟استرادیول را که ۳تامیخوردم‌گفت ۴تا کنم پردنیزولو ...

برای چی بهت پردینوزون داده؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
خودش هم خیلی دکتر عوض میکرد  پیش یکی سقط میکرد میرفت پیش بعدی دوباره از نو شروع میشد. پیش یه دک ...

درسته. من خداروشکر طبق آزمایشهام  که تازگی دادم مشکل ایمنی انعقادی نداشتم کلی برام سوال شده بود اینجور مواقع که طبیعی میشن از کی دارو میگیرن و چجوریه.

الهی خدا به هرکی نی نی میده سفت و محکم نه ماه رو بهش بچسبه و صحیح سالم بغلشون بگیره سقط خیلی سخته واقعا من قبلا بخاطر تشکیل نشدن قلب سقط کردم البته طبیعی باردار شده بودم حالام که تو راهه میکرو هستم همچنان چشم انتظار لطف خدای مهربونم.

شوره جان ایشالله چند روز دیگه با آزمایش مثبتت بیای اینجا خوشحالمون کنی گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..