2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044509 بازدید | 684391 پست
نه عزیزم ذره ایی اذیت نمیشم و با ذوق و شوق میام اینجا 😍😍😍😍😍

قربووونت برم. الهی هزاران برابر خیرشو هم اینجا بگیری هم اون دنیا  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه از لكه بيني بيشتره خيلي معذرت ميخوام پدم كثيف ميشه و لخته هاي ريز هم ميبينم ميترسم😔😔دكترم براي ...

چیکا جون انجام دادی به سلامتی؟احتمالا برای منم بعد از ان تی انجام بده.چجوریه چیکا جون؟با بیهوشیه؟درد هم داره؟کجا انجام دادی؟هزینت چقدر شد؟استراحت باید چجوری باشه؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم.الان هم استرس ان تی و هم استرس سرکلاژ دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم همه اینجامیگن میرفتی چیکارکنم؟ سردرگم موندم خدایا بسه تحمل این درد بچه کافیه همسرم بدت ...

الهی قربونت برم عزیزم. ناراحت نکن خودتو. قطعاااا ی حکمت و خیری توش بوده یهو ب دل همسرت افتاده. نه خودتو اذیت کن نه با همسر جان بد اخلاقی کن و غر نزنی بهشون. 

سر صبر و حوصله وقتی ایشونم حالشون خوب بود اروم اروم حرف بزن باهاشون از حرفای بچه ای اینجا و مثلا طبیعی بودن تمام این مراحل و... بهشون بگو اروم اروم نرمشون کن. تو میتونی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها خاستم باهاتون درد دل کنم من تو سیکل میکرو هستم پانکچر شدم و دکتر گفت ی پولیپ داری تو س ...

نگران نباش عزیزم شکر خدا تشخیص داده شده و درمان میشه ان شاالله و بعد انتقال میدی و مثبت میشی. به جنبه مثبتش فکر کن. 

کیفیت جنین فریز چرا کم بشه عزیزم؟

هیستروسکوپی دارید؟! من امروز انجام دادم سوالی دارید بپرسید

عزیزم روز چند پریود بودی هیسترو شدین و اینکه قراره چندمش انتقال بدین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
نگران نباش عزیزم شکر خدا تشخیص داده شده و درمان میشه ان شاالله و بعد انتقال میدی و مثبت میشی. به جنب ...

مرسی فدات شم... 

گفتم شاید ب مرور زمان کیفیت جنینا کم شه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منم دفعه قبل ۱۲ انتقال پریود شدم ۳تاشیاف ویه دوفاستون داشتم. براشما دکتر علتشو نگفت؟

نه چیزی نگفت دکترم. حالا امروز به خیر گذشت موعدم بود پریود نشدم هنوز

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام دوستانی که قبل انتقال عفونت داشتن چطوری درمان کردن من میخام عفونتم کامل درمان شه ولی این پمادا ...

برا منم این بار گفتن عفونت شدید دارم. بهم ماما گف 3 واحد روغن زیتون و 2 واحد عسل و ی عدس زاج مخلوط کنم با سرنگ(بدون سوزن) به مدت ی ماه یک شب در میان تزریق کنم به واژن. نمیدونم درمان میشم یانه. بار اولمه اینجوری میشم.

دقیقا از روزی که شروع کردم بشدت سوزش و خارش گرفتم در حالی که قبلا اصلااا نداشتم ولی فقط دو بار اول اینجوری بود دیگه بعدش رفع شد نمیدونم علامت خوبیه یا نه

سلام عزیزم‌. گریدش که خوبه شکر خدا دیدیم بعضیا انتقال دادن از خود ابن سینا بپرس بهتر جوابتو میده انش ...

مرسی عزیزم که دعا میکنی منم خیلی دعات میکنم قربونت برم 😘

فردا برم میپرسم 🌹

عزیزم من هیسترو شدم بالا هم نوشتم امروز از رویان زنگ زدن گفتن اگر عفونت داشته باشی احتمال سقط بالاس ...

عه چرا گفتن واژینال نباشه؟ برا من واژینال گف ماما  

بچه ها دوستم امروز روز ۱۴انتقال سه تا جنین گذاشته ازمایش بتا داده ۴۳۲۶شده به نظرتون طبیعیه؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
 سلام عزیزم.منم رویان میرم بارها به دکترم گفتم عفونت دارم زیاد اهمیت نداد.موقع پانکچر هم گفتم ب ...

برا منم خیییلی جای سواله که اگه عفونت تاثیر داره تو منفی شدن چرا دکترا اهمیت نمیدن اصلا به این مساله. برا من ی بارم نگفتن عفونت داری. منم ک هیییچ علامتی نداشتم. تازگی ی مطب مامایی رفتم ک تو کار طب سنتی هستن اونا گفتن عفونت شدید دارم

بچه ها دوستم امروز روز ۱۴انتقال سه تا جنین گذاشته ازمایش بتا داده ۴۳۲۶شده به نظرتون طبیعیه؟؟

خیلی بالاس انشالله که خیره ولی خب حتما با دکترش درمیون بذاره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏