2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044597 بازدید | 684400 پست
@زینبی_بابا     سلام عزیزم بچه ها گفتن شما با دی اف آی بالا بار اول مثبت شدین؟ میشه کمی ...

سلام عزیزم بله با dfi بالا، 38.5 مامان شدم 

شما هم امیدوار باش، یادم میاد طبیعی هم مامان شدی پس اصلا شک نکن

علائم هم اصلا ذره ایی اهمیت نداره توجه نکن

ان شاالله که خوش خبری 🤲 🤲 🤲 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام زینب جون من پنج شنبه پانکچرمه معذرت میخوام همسرم کی تخلیه داشته باش ...

سلام عزیزم چرا این همه شرمندگی گلم

بین 3 تا 5 روز قبل ایده آل هست، واسه ما 48 ساعت قبلش بود فکر کنم ولی گفتیم همون 3 روز😁😁😁

سلام زینب جون یه سوال میگم من ایمنی بدنم خیلیی بالا بود قرص پرندیزولون میخوردم الان ۳ ماه روزی یدونه ...

سلام عزیزم حتما با متخصص عفونی مشورت کن خیلی سریع کرونا با هیچ کس شوخی نداره گلم، انتقال هم فدای سرت هر چی شد عقب افتاد جلو افتاد مهم نیست فقط الان سلامتی خودت مهم هست 

ضمنا توی خونه هر دو ماسک بزنین و قرنطینه همسرتون فراموش نشه، نگو حالا منم بگیرم اشکال نداره تا میتونی رعایت کن مبتلا نشی، خیلیا با رعایت کردن شرایط شما رو داشتن و مبتلا نشدن

سلام. بچه ها کسی میدونه این خط آخر ینی چی؟ تا حالا همچین چیزی ننوشته بودن برام.نگرانم کرده. @زینبی ...

منم نمیدونم گلم ولی حدس می‌زنم پلی کیستیک باشه، ولی اصلا اصلا مطمئن نیستم، نترس عزیزم از دکتر زنانت بپرس

سلام عزیزم خوبی زینب جون ...عزیزم من ۲۸روزه زایمان کردم جای بخیه هام ازاولش درد داشت حدود ۴روزه بخیه ...

سلام عزیزم نه راستش چیزی نمیدونم گلم

ان شاالله زودتر خوب بشی

واسه تولد نی نی هم خیییییلی خییییلی مبارک 😍 😍 😍 

دفعه قبل یه شیاف داشتم و یه امپول.باوحود اینا پریود شدم آزمایشم دادم که منفی بود.ولی این سری دوتا آم ...

اه انشالله این سری مثبتی گلم. من ۶دقیقه شد ساعت تنظیم کردم😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤