2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044587 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم شما خودتونم تا زمان آزمایش میخوردین؟ بسلامتی  مثبت شدین؟

نه عزیزم من هنوز به انتقال نرسیدم تازه شروع کردم به قرص

ولی دکتر گفت ادامه بده تا روز ازمایش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
 مرسي گلم روزي ٢ تا يا يكي؟

دکتر به من یکی داده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله عزیزم جگرگوشه آدمه اونم بعد اینهمه سختی و بدبختی که ماها میکشیم، خدا برا هیچکی نیاره😥 تا چند و ...

الهی بگردم. عزیییزم ❤️

خداروشکر که به موقع اقدام کردی و خودتو دست دکترهای کم دان نسپردی. اینی که تو دلت داری قشنگ معجزه است❤️❤️❤️

خانوما من ۵روزه هایپر شدم ادد ۵روزه م هس یوبسم.چیکار کنم حالم خیلی بده 😭😭😭😭هرچی میخورم اصلا انگار انگار شیافم گرفتم بازم افاقه نکرد

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
خانوما من ۵روزه هایپر شدم ادد ۵روزه م هس یوبسم.چیکار کنم حالم خیلی بده 😭😭😭😭هرچی میخورم اصلا انگا ...

آلو خورشتي رو چند ساعت توي آب خيس كن، آب در حد ته ليوان كه آبشم بخوري با آلوها. روغن زيتون و سالاد هم خوبه. آب ولرم صبح ها ناشتا بخور. گلابي عاليه اگه بخوري. بچه ها كيوي و انجير رو هم پيشنهاد داده بودن. 

من خودم با آلو و گلابي عاليم. 

توي خونه يكم پياده روي كن كه كمك كني به روند درمان😉

اگر اينا جواب نداد شربت لاكسي ژل بگير بخور، بايد با آب زياد بخوري. اين شربتي هست كه بعد انتقال ميدن.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آلو خورشتي رو چند ساعت توي آب خيس كن، آب در حد ته ليوان كه آبشم بخوري با آلوها. روغن زيتون و سالاد ه ...

یعنی طبیعی یبوست بعد هایپر؟؟؟بخدا ۵روزه نتونستم ۳قاشق غذا بخورم 

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
ایشالله به موقع و صحیح سالم بغلشون بگیری عزیزم یعنی سری های قبل نداشتی اینارو؟ منم دکترم علیرضایی هس ...

ممنونم عزیزم.دیگه اینا وسیله ان عزیزم.همه میگفتن نصر باهاش انتقال دادم نشد.فقط 3تا جنین داشتم و اگر نمیشد باید میرفتم دنبال اهدایی.خیلی دل شکسته و درمونده بودم.اینبار خیلی زیاد خدا رو صدا زدم و ازش خواستم دست خالی برم نگردونه. دلش به رحم اومد... اینا رو گفتم بدونی قسمت تو هم 1روزی از همین روزا میرسه.نگران و ناامید نباش.تک تکمون مادر میشیم فقط هر کدوم یه زمانی داره برای خودش.ایشالله که اینبار قسمته تو می شه .و سال 1400 مامان 2 تا فندوق ناز میشی  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

آره منم سه روز يبوست داشتم، كه وقتي رفتم مطب، دكترم ازم پرسيد گفتم خوب شدم. گويا طبيعيه. احتمالا تاثيرات بيهوشي و داروهاست.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

فقط اينكه خيلي مراقب باش و كارهاي سنگين انجام نده، الان مايع داخل لگنت هست چون هايپر شدي، براي تخمدان ها خطرناكه. دكتر به من گفت فكر كن جنين برات انتقال داديم، در اين حد مراقبت.

سلام بجه ها فردا انتقال دادم با دل هاي پاكتون برام دعا كنين  ايشاله روزي برسه تو اين تاپيك همه ...

سلام عزیزم انشالله که فردا میری همه چیز به خوبی پیش میره و گل پسری محکم میچسبه به دلت 🤩

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷