2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044598 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی متاسفم انشالله که دیگه طبیعی باردارشی بعد ای وی اف احتمال طبیعی باردار شدن زیاده&nbs ...

فدات بشم رفتی آزمایش بدی نداجون؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من شنیدم پریود دوم دوباره میتونی بری.

نه اینو میدونم میگم مثلا الان باید برم پیشِ دکترم ببینم دلیلش چیه؟یا مثلا برام آزمایش اینا بنویسه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر ایمولوژی برای شما کاریوتایپ هم نوشت. من به دکتر گفتم بنویسه گفت اگر فامیل بودی با همسرت نیاز بو ...

من قبلا چندسال پیش که طبیعی باردار شدم و قلب تشکیل نشد کلی آز ایمنی انعقادی دادم آز کاریوتایپ هم همونموقع دکتر ژنتیک صارم به اصرار خودم نوشت گلم .

در اندک من تویی فراوان یارب..
@زینبی_بابا     سلام عزیزم بچه ها گفتن شما با دی اف آی بالا بار اول مثبت شدین؟ میشه کمی ...

عزیزم ببخش من جواب دادم .دیدم نگرانی این استرس هم واسه فندقات خوب نیستش...زینبی جون همسرشون dfi 38 داشتن وبااولین انتقال شکرخدا مامان شدن

عزیزم ببخش من جواب دادم .دیدم نگرانی این استرس هم واسه فندقات خوب نیستش...زینبی جون همسرشون dfi 38 د ...

اختیار داری گلم.این چه حرفیه.ممنونم بابت حس خوبی که بهم دادی.خدا عزیزانت برات حفظ کنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
@زینبی_بابا     سلام زینب جون من پنج شنبه پانکچرمه معذرت میخوام همسرم کی تخلیه داشته باش ...

ببخش من جواب میدم هانی جون من چند بار پرسیدم از دکتر گفت سه چهار روز قبلش تخلیه بشه. شننبه شب تخلیه شد و چهارشنبه پانکچرم بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

راستی بچه ها من از اول انتقالم تا حالا تقریبا روزی سه لیوان شیرسویا میخورم.یه وقت زیادش ضرر نداشته باشه.شب قبل انتقال تا سه روز بعد انتقال هم روزی یه لیوان نشاسته خوردم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

یه سوال دیگه.من شنیدم جعفری برا ما انتقالیا ضررداره نباید بخوریم درسته؟ یعنی قورمه سبزی هم‌نباید بخورم؟به خاطر اینکه شیوید جعفری داخلشه؟

راستی بچه ها من از اول انتقالم تا حالا تقریبا روزی سه لیوان شیرسویا میخورم.یه وقت زیادش ضرر نداشته ب ...

اگه تیروئید نداشته باشی میگن اشکالی نداره. منم تیروئید ندارم ولی روزی یه لیوان خوردم آخه خوشمزه نبود☹ نشاسته هم یه روز قبلش و تا امروز صبح خوردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤