2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044564 بازدید | 684399 پست
عزیزدلم انتقال چندمت بود ؟  فدای سرت ایشالا انتقال بعدی مامان میشی😍😘

انتقال اولم بود عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من چهارشنبه منفی شدم الان چیکار کنم؟برا انتقال بعدی کی برم دکتر؟

من شنیدم پریود دوم دوباره میتونی بری.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
😔😔 الهی خیلی زود دلت سرشار از شادی و لذت بچه بشه عزیزم

فدات بشم الهی بچت صحیح وسالم بدنیا بیاد عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نیاز نی اونا بنویسن اصلا تخصص ماما نیست  خود دکتر علیرضایی من بهش گفتم من متخصص ایمولوژی میرم ه ...

دکتر ایمولوژی برای شما کاریوتایپ هم نوشت. من به دکتر گفتم بنویسه گفت اگر فامیل بودی با همسرت نیاز بود و ننوشت. هزینه آزمایش هی ایمنی و انعقاد چقدر میشه کسی میدونه

ممنونم عزیزم از راهنماییت. آره دوست دارم ویزیت بشه. آزمایش ها رو همیشه خود کلینیک مشتاق میرفتیم. آیا ...

ما نه ولی دکتر صالحی به یاسمین گفته بود اسپرم رابا روش zeta جداکنن.

شوهرمن ازوهست این چیزا دیگه نداریم  

یا رب العالمین
34 آره. یک سال زیر نظر اورولوژیست بود و از آمپول های سینال اف و انواع قرص بهش دادند. دقیقا داروهاش ی ...

برای همسر منم ۳۰. مورفولوژی همسرم صفر بود با ۶ماه داروخوردن شد ۲ بعد من رفتم مام که میکرو کنم لاهوتی اولین بار ویزیت کرد گفت با این  اسپرم طبیعی باردار میشی یکم امید داد گفت برو ۶ماه دیگه بیا (کاش قبول نمیکردم)اومدم تو تاپیکا متوجه شدم به اکثرا این پیشنهاد میده فرودین پیش علیرضایی رفتم گفت ivfشروع کن بنظرم با این اسپرم وقتتو هدر نده. همسرم ازمایش داد هم مورفو صفر شده بود هم dfiبالا رفته بود حالا دوباره داره دارو میخوره ببینیم چی میشه

آخ عزیزم خیلی ناراحت شدم.ولی ناامید نشو گلم .تلاشت رو بکن.خدا بزرگه.انشاالله به همین زودیا نتیجه بگی ...

فدات بشم هممون الهی نتیجه بگیریم🤲🏻🤲🏻

نه ۸ تا خوبه انشالله همش جنین بشه برات. هایپر باید خودت ببینی الان حالت چه طوره درد داری یا نه. دوغ ...

نه درد ندارم سینه هام خیلی درد دارن. باشه میخورم مرسی.

کی لقاح میدن؟؟

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
عزييييز دلمممممم، خدا به زودي دلتو شاد كنه و معجزشو نشونت بده انشاالله🤲🏻🌷

فدات بشم الهی آمین

اخی عزیزم اشکال نداره انشاالله به زودی مامان بشی  بازم جنین داری؟

آره عزیزم جنین دارم 

عزیزم متاسفم. نمی دونم چی بگم خیلی سخته. ان شالله بزودی خدا جواب سختی ها و تحملت رو خیلی شیرین بده.& ...

فدات بشم الهی آمین 

شما چیشد آزمایش دادی شوره جون؟

عزیزم شما مگه بی بی نزده بودی و هاله انداخته بود پس چرا 

نه عزیزم من چندتا بی بی زدم منفی دراومد همش

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم

بچه ها گفتن شما با دی اف آی بالا بار اول مثبت شدین؟ میشه کمی از خودتون بگید .منم با دی اف آی ۳۵ وارد سیکل شدم و الان روز ۸ انتقالم.علامت خاصی ندارم فقط در حد چند لحظه درد زیر دل و درد توی تخمدان راستم.خیلی به انرژیت نیاز دارم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون