2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست

سلام عزیزای دلم ازهمتون بابتِ همدردی وابرازِ ناراحتیتون خیلی خیلی ممنونم انشاءالله که خدا دامنتونو سبز کنه وزودی یه نی نی خوشگل بذاره تو دامنتون...🤲🏻🤲🏻

من این چندروز از لحاظِ روحی خیلی بد بودم اصلا تاپیک نتونستم بیام بخاطر همین نتونستم تک تک ریپلای کنم جوابتونو بدم انشاءالله که همتون مثبت بشین الهی آمین🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر حقدانی خیلی دکتر خوب و خوش برخوردیه. خداییش بنده خدا تو اون مجموعه مشتاق که تو پست قبلی گفتم هم ...

ان شاءالله عزیزم‌ خیلی زود بیای خبر مادر شدنت بدی... من حقیقتس برخوردی با حقدانی نداشتم.ولی دکتر صالحی هم عالیه .تشخیصشون خیلی خوبه. خیلی هم وقت میزاره برا بیمار

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دلم ازهمتون بابتِ همدردی وابرازِ ناراحتیتون خیلی خیلی ممنونم انشاءالله که خدا دامنتونو س ...

عزیز دلم ما در برابر درک حکت و قسمت خدا عاجزیم واقعا.ان شاءالله خیلی زود و یهویی خدا سوپرایزت کنه به بهترین شکل

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
همرو کامل ننوشت  فقط یه سری رو نوشت تو همون رویان دادم شد ۵۰۰ تومن بعد دکتر ایمونو دید گفت با ...

اسم رکتر ایمونولوژی رویان و میگی؟ یکی رو سایت است دکترای عمومی زده🤔 ان شالله اینبار مامان بشی

خدایا شکرت
دکتر حقدانی خیلی دکتر خوب و خوش برخوردیه. خداییش بنده خدا تو اون مجموعه مشتاق که تو پست قبلی گفتم هم ...

میخواید با دکتر صالحی هم ویزیت بشید نوبت دهیش انلاینه برا یه ماه دیگه میتونی الان وقت بگیری.تو بیمارستان میلاد هم فکر کنم ۴شنبه ها بود قبل عید تو درمانگاه ای وی اف.میخوای زنگ بزن بپرس.خودش معاونت درمان بیمارستان میلاد هست

یا رب العالمین

بچه ها من چهارشنبه منفی شدم الان چیکار کنم؟برا انتقال بعدی کی برم دکتر؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای بابا چقدر سخته . انشالله که طبیعی باردار بشید .dfiهمسرتون چند بود؟درمانی انجام ندادید؟

34 آره. یک سال زیر نظر اورولوژیست بود و از آمپول های سینال اف و انواع قرص بهش دادند. دقیقا داروهاش یادم نیست. اما متاسفانه از 32 شد 41 و بعد شد 32.و ما این 32 وارد سیکل شدیم

عزیز دلم ما در برابر درک حکت و قسمت خدا عاجزیم واقعا.ان شاءالله خیلی زود و یهویی خدا سوپرایزت کنه به ...

انشاءالله هممون 🤲🏻😘

میخواید با دکتر صالحی هم ویزیت بشید نوبت دهیش انلاینه برا یه ماه دیگه میتونی الان وقت بگیری.تو بیمار ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت. آره دوست دارم ویزیت بشه. آزمایش ها رو همیشه خود کلینیک مشتاق میرفتیم. آیا شما ها واسه آزمایش تانل جایی رفتید تا حالا که از روش زتا استفاده کنند؟ 

اسم رکتر ایمونولوژی رویان و میگی؟ یکی رو سایت است دکترای عمومی زده🤔 ان شالله اینبار مامان بشی

شوره جون شما رویان میرفتی دیگه درسته؟

من پیش دکتر زرنانی رفتم دکتر توکلی هم من شنیدم خوبن پیش هرکدوم رفتی بگو نامه کتبی بهت بدن برای دکتر ...

باشه سمر جونم .بزار ان شاء الله پانچر بشم قبل انتقال حتما میرم .فعلا که سه ماهه گرفتار dfi شدیم