2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست

خانم ها توی مام لاهوتی خوبه یا نظری؟

کسی تجربه ای باهاشون داره

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چرا؟ نگفته بودن 12 ساعت اینا چیزی نخوری؟ یا از اثرات هیسترو هس؟ من سر عمل اولم چون یهویی شد و شا ...

نه عزیزم هیچی نخوردم اثر عمل بود وقتی بهوش اومدم خیبی شدید درد داشتم چند تا امپول مسکن زدم یکم اروم شدم

نه عزیزم بامداد خمار نیست تگت میکنم واسه ما کاریوتایپ شد نفری ۷۰۰ ایمنی ۶۵۰ انعقادی یه میلیون من ...

اهان انشالله, سونوهیستروچجوری؟ یعنی فرق میکنه؟ 

تقریبا نزدیکن قیمتا. منم قبلاانعقادی دادم اینهافرق میکنن نمیدونم ازمایش سلیاک وترگلومبین و... 

ازمایشگاه گفت نزدیک2تومن هست هزینش

نه ۳۵ بد نیست چون ممکنه موقع پانکچر یه مقدار بیاد پایین ،نگران نباش من گفتم الان ۴۵ یا ۵۰ درصدی ،۳۵ ...

فدات عزیزم.دیگه هر چه خدا بخواد راضی ام.مرسی گلم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه من اهوازم .واقعا من همه چی نرمال بود تو عکس و سونو سپتوم نمیدونم از کجا درومد 

عزیزم امروز بهتری یا هنوز استراحتی؟ من هیسترو دارم مامانم مریضه نمیخوام بفهمه بنظرت فردای هیسترو میتونم برم پیشش و متوجه نشه ؟

ممنونم از اینکه واقعیت گفتی.متأسفانه دی اف ای شوهر من۳۵ هست.پس دلم خوش نکنم حتی با وجود اینکه جنینام ...

گلم هیچوقت اینجوری نا امید نشو زینبی جون همسرشون دی اف آی بالا داشتن و با اولین انتقالم باردار شدن 

در اندک من تویی فراوان یارب..
گلم هیچوقت اینجوری نا امید نشو زینبی جون همسرشون دی اف آی بالا داشتن و با اولین انتقالم باردار شدن&n ...

فدای قلب مهربونت.ممنون بابت دلگرمی و‌انرژی مثبتی که دادی  

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم امروز بهتری یا هنوز استراحتی؟ من هیسترو دارم مامانم مریضه نمیخوام بفهمه بنظرت فردای هیسترو میت ...

اره عزیزم امروز حالم خوبه نه کسی متوجه نمیشه من فردا میرم شهرستان .حتما انجام بده خدا نکرده مشکلی بود متوجه بشی من با عکس رنگی و سونو نفهمیدن 

فدای قلب مهربونت.ممنون بابت دلگرمی و‌انرژی مثبتی که دادی    

ایشالله که با همین انتقالت مثبتی گلم فقط خدا باید بخواد وگرنه همه جوره با کلی مشکلاتم دیدیم که مثبت شدن حتی طبیعی نمونش یکی از بچه های تاپیک که خدارو هزار مرتبه شکر طبیعی باردار شدن به این حرفا نیست و اصلا نمیشه تو میکرو چیزی رو صدرصدی گفت مثلا من که مشکلی نداشتم جنینمم  بلاست بود فعلا خدا نخواست برام ولی مطمئنم یکروز قسمتم  میشه شما هم اصلا منفی فکر نکن فقط بسپار به خدا انشالله برات بهترینو بخواد🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
گر نگهدار من آن است که خودمی داند..شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد،توکل به خدا به حرف دکترا اعتنا نکن ...

واقعا مرسی 

چشم عزیزم مرسی حتما

دیگه خیالم راحت شد خداروشکر خودش داده خودشم برام نگهش میداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واااای خدارو شکر، نمیدونی چقد آرومم کردی عزیزم الهی هرچی از خدا ميخواي بهت بده و گل پسرت و سالم و س ...

عزيز دلم، بسپار بخدا، من توي 9 هفته خونريزي وحشتناک داشتم، يه هماتوم بزرگ دفع کردم، رفتم بيمارستان، دکترا گفتن اين بچه نميمونه برات، بهش اميد نداشته باش.

الان 14 هفته هستم، خدا خواست و بچه موند، اصلا به حرف دکترا نيست، اونا فقط دل آدمو خالي ميکنن.

انشالله دوهفته ديگه ميري، قلب کوچولوش هم ميزنه.

به سلامتی گلم چندتا تخمک ازت گرفتن حالت خوبه انشالله

مرسی عزیزم خوبم ۸تا همش زنگ زدم بپرسم کیفیتشون خوب بوده یا نه جواب نمیدن. کم بوده‌ ۸تا نه؟؟

بنظرتون هایپر نمیشم؟

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.