2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
بانو میگم تو برگه سونو ها ازمایشا برا زایمان و اینا...کلا جایی میزنن که ای وی افی هست بچه؟

نه من فقط تو سونو ان تی برام نوشته بارداری آی وی افی دیگه هیچ ازمایش و سونویی برام همچین چیزی ننوشته. سونو ان تی هم چون دکترم خودش سونو ان تی رو انجام داد برام نوشت. وگرنه هیچ سونو و آزمایشی ازم نپرسید بارداریم طبیعی بوده یا ای وی اف.هر چند ما خودمون سونو که میریم میگیم که ای وی افی هستیم که با دقت بیشتری برامون بررسی کنن ولی با این وجود تو برگه سونو اصلا نمینوسن که آی وی افی هست بچه مون 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نمیدونم انجام میده یا نه گلم .فقط میدونم آزاد هستن  از طرفی پزشک ایمونولوژی رویان بهم گفته بود ...

سازمان انتقال خون هم اگر انجام بده معتبر هست دیگه اگر اونجا نشد رویان انجام بده ولی خیییییلی گرونه 😢😢😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جون . خوبی ‌؟ گل پسرت خوبه ؟ امروز پسرمو بردم پیش دکترش برای چکاپ یک ماهگی . گفته واکسن پن ...

سلام عزیزم نه راستش من تصمیم دارم بعد از دوسالگی براش بزنم 

خود واکسن دو ماهگی اون قدری سنگین هست که پدر بچه و مادر در میاد 

و اگر هرچی سن پایین تر زده بشه تعداد دوز های بیشتری لازم هست

منم دیدم به خاطر کرونا جایی نمیریم که بخواد پنوموکوک بیاد سراغش، واسه همین گذاشتم بعد از دوسالگی که تک دوز بزنم براش

عزیزم امیدوار باش توکل به خدا همه اینا در حد تحقیقات هست هیچ صد در صدی وجود نداره کسی نمیتونه بگه حت ...

فدات عزیزم.سپردم به خودش هر چی صلاحه.راضی ام به رضاش

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بانو شهید بهشتی چطوره راضی هستی نظم و ترتیب جاش ...دکتراش....کلا چطور بود بنظرت

والا به نظرمن که خوبه. من راضی بودم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ازمایشا که تو مراکز دیگه دادیم رو قبول میکنن؟مثل مشتاق

نه اینجا مجدد باید آزمایش بدی.

ممنونم از اینکه واقعیت گفتی.متأسفانه دی اف ای شوهر من۳۵ هست.پس دلم خوش نکنم حتی با وجود اینکه جنینام ...

عزیزم زینبی جون با دی اف ای ۳۸ باردار شدن. چرا امید نداشته باشی؟. تازه خیلی ها هستن با دی اف ای بالا طبیعی هم باردار شدن و براشون مونده نی نی خوشگلشون. هیچ وقت منفی فکر نکن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اخه مشتاق ازمایشاش خیلی گرون میشد

اره میدونم‌منم قبلا مشتاق بودم کلی هم ازمایشهای مشتاق با خودم بردم‌بهشتی اصلا نگاهشونم نکردن دو سال پیش..ازمایشهای خودشونم منظورم‌بهشتیه اگه شش ماه بگذره قبول نمیکنن میگن باید مجدد بدی اگه لازم‌باشه

[QUOTE=190786015]بهترین دکتراش کیان من تعریف رضوی را شنیدم[/QUOTهمشون بیمار زیاد دارن.البته بیمارای نقشینه و تهرانی به نظرم بیشترن.