2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044695 بازدید | 684402 پست
بسختی جدامیشه قلم‌گوساله بوده باید زودتر بپزه فعلا خاموش کردم سردبشه ببینم چی شده

اگه بسختی جدا میشه سرد شدن فایده ای نداره .باید اینقد بپزه که به راحتی همه اون مواد چسبیده به قلم جدا بشن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اسپریژن .امگا.ویتامین دی.پودرسلنیوم.صبح ها هم ژل رویال میخورد...دی اف ای که دید گفت به روش zeta

ژل رویال را دکتر صالحی داد؟

براشوهرمنم گفت اسپریژن بخوره وویتامین دی خودمم یه ماه کپسول ژل رویال دادم خورد.

خوب الان اسپرم را با zeta جداکرد براتون؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتی رو نداشت عزیزم . دفعه بعد که انتقالش با خودم بود تقریبا ، با جنین ۸ ...

دلارا جون سلام خوبی عزیزم ؟

میگم شما میدونی که معیار تشخیص جنین شناسی برای بلاست شدن چیه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ژل رویال را دکتر صالحی داد؟ براشوهرمنم گفت اسپریژن بخوره وویتامین دی خودمم یه ماه کپسول ژل رویال دا ...

نه خودمون گرفتیم میخوردیم.اره با روش زتا برامون جداسازی انجام دادن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ممنون عزیزم۴تومن شد ..من قبلا عکس رنگی انداختم سونو شدم مشکلی نبود نمیدونم سپتوم کوتاه از کجا اومد ف ...

آره احتمالا به خاطر مصرف داروهاست 

به فال نیک بگیر گلم .انشالله که منفی شدنت به همین دلیل بوده و دفعه بعد مثبت میشی 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بهشتی هزینه پانکچر وانتقال وفریز چقدره؟

حدود شش هفت تومن شد

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم جوابم هنوز نیومده ۶خرداد آماده میشه 

انشاالله که هرچی هست خیره و به خواسته دلت میرسی گلم 🙏

بخدا اشتباه میکنی اگه ذره ای سر این قضیه خودت رو ناراحت کنی خیلی زوده واسه قلب قشنگ ازین روزا لذت ...

جنین و کیسه زرده نبود قربونت برم قلب که هیچی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
امروز انجام دادم اره خیلی درد داشتم خراش برام انجام داد ..این که فرستادش ازمایشگاه ترسیدم نوشته بود ...

آخی عزیزم هنوز هم درد داری؟ 

گلم سپتوم یه زایده مادرزادیه ربطی به دارو اینا نداره که داخل رحم رو کوچیک میکنه و باعث سقط یا عدم لانه گزینی میشه پس عالی شد که هیسترو کردی انشالا اینبار مثبت میشی 

منم یه سانتی دارم که دکتر گفت برم برداره