2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
zeta چیه؟

مبگن یه روش برای جداسازی اسپرم هاس.اسپرم های خیلی خوب و اونایی که مشکل ژنتیکی نداشته باشن انتخاب میشن. فقط در همین حد میدونم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آرزو جون نمیدونم قبول داره یا نه ولی میدونی که جنین کم دارم خودم پیگیر شدم اگر زرنانی نسخه بده بهش ع ...

عزیزم سمر جون گفتن گویا قبول دارن اگه دور از جون مشکلی باشه بهت دارو میدن ..‌.ان شاء الله که نیاز به دارو نباشه وسالم باشه ازمایشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من خیلی خوشم نیومد از بیمارستانش اصلا بهش نمیاد خصوصی باشه ولی اینجور نیس بگم تمیز نیست .. سمت ...

پشمالو جان رفتم هیسترو انجام دادم بعدش دکتر ندیدم دیگه تو برگه نوشته سپتوم کوتاه ریداکت شد بعد گذاشتش تو شیشه شوهرم برد ازمایشگاه خیلی استرس دارم این سپتوم چیه؟

خب یعنی وقتی جنین تشکیل شده باشه اونم کامپکت با همین دی اف آی بالا یعنی بازم بی فایده اس؟

بله بی فایده ست اینو خود جنین شناس بهم گفت 

چون یه بار منفی شدم علت رو پرسیدم خود جنین شناس بهم گفت به خاطر مورفو و دی اف ای بالا

جنینایی که بهم انتقال دادن خوب بودن گرید آ و بی بودن اما منفی شدم و تنها علت گفتن اینه

ولی اینو بگم من خیلی تو گروه ها بودم و سوال زیاد میکردم از اونایی که مثبت میشدن، اکثرا مورفو صفر بودن و به این نتیجه رسیدم مورفو زیاد مهم نیست فقط دی اف ای مهمه

من با عمق رحم بود مثبت هم شدم. رویان کلا بدون سونو هست.خدا بخواد مثبت میشی .ربطی به انتقال با سونو ی ...

وااااای مرسی از پیامت.چقد الان نیاز داشتم ب این حرفا😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
پشمالو جان رفتم هیسترو انجام دادم بعدش دکتر ندیدم دیگه تو برگه نوشته سپتوم کوتاه ریداکت شد بعد گذاشت ...

الان چطوری عزیزم . در اینا داشتی بعد به هوش اومدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرم اصلا ربطی نداره .اگه این طور بود همه اینایی که مام میرن چون انتقال با سونو هست باید مثبت بشن

انشالله که همینطور باشع

@مهربون21     سلام عزیزم خوبی؟میگم اگه اشتباه نکنم دکتر برات کاریوتایپ و هیسترو نوشته ...

سلام عزیزم ممنون قربونت برم خوبی تو؟ الحمدلله. اره عزیزم نوشته بایدسه شنبه عمل کنم اینقدردلم گرفته میترسم. 

کاریوتایپ دادم جوابش30روزمیکشه, یه دکترایمونولوژی هم گفته بود رفتم اونم چندسری ازمایشات نوشته ازجملهcd56و... که 2تومن هزینه اشه فعلانرفتم

دوستان اگه راجب سپتوم تجربه ای دارید بگین نکنه این باعث شده جنین لانه گزینی نکنه ....چرا فرستادش ازم ...

عزیزم کی هیسترو کردی؟ بعدش درد داشتی؟ 

بله سپتوم میتونه باعث عدم لانه گزینی بشه ‌و کلا هرچی از بدن بردارن میفرستن پاتولوژی نگران نباش چیزی نیست

حالا سونو اونقدری هم مهم نیست     دکتر من که بدون سونو انتقال داد. سونو هم همون بغل دستش ...

😍😍خداروشکر مرسی از پیامتون بخدا نیاز داشتم 

دوستان اگه راجب سپتوم تجربه ای دارید بگین نکنه این باعث شده جنین لانه گزینی نکنه ....چرا فرستادش ازم ...

عزیزم من خیلی اطلاعی ندارم .ولی تو مرکزی که میرم یه خانمه با آی وی اف ۶ ماهه باردار بود.همون جا صحبت میکرد که سپتوم داشتم رفتم عمل کردم تا آی وی افم جواب داده.