2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نباش شاید این بار همش جنین بشن سیکل رو کنسل نکنی ادامه بده خدا بزرگه 

نه دیگه ادامه میدم توکلم بخداست زوری نمیشه چیزی رو ازش گرفت  کاش جنین بشه حداقل چیزی واسه انتقال داشته باشم

میگم سه شنبه گفته برم 

همون سه شنبه که روز 12پریودم میشه ازمایش پی سی ار میگیره ::؟؟؟

چون سه شنبه شوهرم نمیتونه باهام بیاد 

اشکالی نداره تو این مدت به خودت حسابی برس خودتو تقویت کن هم جسمی هم روحی

چیا بخورم که بدنم قوی بشه نمیخوام این انتقالمم منفی بشه میترسم دوبار منفی شدم میشه راهنمایی کنین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دلارام جان برای شما با سونو انتقال دادن یا نه 

برا منم دوبار با سونو بوده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اونایی که انتقال داشتین آزیترومایسین هم دو روز قبل انتقال خوردین تا روز سه؟ @زینبی_بابا  &nbs ...

به من نداده بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خودم احساس کردم آخه دیدم توی تاپیک بیشتر اینطوری بود

منم دفعه اول یبوست بودم منفی شدم دفعه دوم اصلا یبوست نداشتم مشکوک به حاملگی که پریود شدم بتا رشد نکرد

منم دفعه اول یبوست بودم منفی شدم دفعه دوم اصلا یبوست نداشتم مشکوک به حاملگی که پریود شدم بتا رشد نکر ...

من روز اول و دوم خودمو نگه داشتم که دشویی بزرگ نیاد ولی نشد😄

یه صلوات مهمونم کنید