2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044789 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما قلم گاوگرفتم چجوری ابشو بگیرم؟

اول پیاز رو نگینی خرد می کنی، سرخ می کنی، بعد قلمتو می شوری و تو پیاز داغت مقداری سرخ می کنی، بعد ادویه جات می زنی، چوب دارچین و هویج رو چهار قاچ میکنی میندازی تو قابلمه ات خیلی خوش عطر میشه، آب بریز رو قلمت بزار 4 ساعت کامل خوب بپزه، شعله رو کم کم کن،  در آخر پخت هویج و چوب دارچین رو دربیار، بعد از 4 ساعت کامل مغز پخت میشه، زیرشو خاموش کن بزار خنک شه، من خنک که شد میزارم تو یخچال، حالت ژله ای میشه، روغنشم مثل روغن جامد رو سرشه، اون روغنشو جدا می کنم به عنوان روغن در پخت خورش قیمه یا قورمه سبزی یا آش،استفاده می کنم، خود آبشم که مثل ژله شده تو چندتا ظرف می ریزم بسته بندی می کنم، برای هر بار پخت آش یا دمپخت یا حلیم استفاده می کنم، تو اینترنت هم همینجوری توضیح داده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانومایی که انتقال دادین انتقالتون با سونو بوده یا عمق رحم؟؟؟؟؟؟؟

برا من عمق رحم اندازه گرفتن ولی با سونو انتقال دادن. نمیدونم اون اندازه گیریه برا چی بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه خوب که انقدر با بابات صمیمی و نزدیکین و باهم تلپاتی دارین❤ انشاالله،، توکلت فقط به خدا باشه همه ...

مرسی گلم

ممنونم از دعای قشنگت

چند وقته آرومم و همه چی رو سپردم دست خودش

خدا به زندگی شما هم خیر و برکت فراوون ببخشه😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اول پیاز رو نگینی خرد می کنی، سرخ می کنی، بعد قلمتو می شوری و تو پیاز داغت مقداری سرخ می کنی، بعد اد ...

ممنون آخه این قلم‌گنده را چجور سرخ کنم  

پس روغنشو جداکنم یا اونم توسوپ میشه ریخت؟خیلی چرب نمیشه،؟

یا رب العالمین
بله دقيق ترش را بخواهيد ٣٠ تا ٥٠ درصد جنين هاي سه روزه ميتونن بلاست بشن

دفعه اول همش غصه خوردم‌گفتم‌کاش نمیزاشتن بلاست بشه ولی تشخیص جنین شناس بود چون ضعیف بودن .ایندفعه هم گاهی فکرمیکنم‌میگم اگه قراره منفی بشه کاش میزاشتن بلاست بشن بعد انتقال بدم اصلا نمیدونم‌چمه

یا رب العالمین
برا من عمق رحم اندازه گرفتن ولی با سونو انتقال دادن. نمیدونم اون اندازه گیریه برا چی بود

درد داشت ؟؟میگن انتقال با سونو خوبه

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
دوستان  من بستری شدم واسه عمل هیسترو و خراش برام دعا کنید

ان شاالله با موفقیت. حتما اومدی بگو از شرایط و وضعیتت. منم احتمالا میرم اگه دکترم قبول کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مهربون جون فعلا که دیگه خون نمیاد همون ظهری بود.الان تبدیل شده به لک های سیاه و قهوه ای .اگه فردا در ...

وای خدا رو شکر که قطع شده. بنظرم تو باید خیلی بیشتر استراحت کنی وشایدامپولت رودوتایکجابزنی. مواظب خودت باش من همیشه دعاگوتم بخدا اینقدرنگرانتم خدامیدونه دلشوره میگیرم. الهی بری دکتربیای خوش خبرباشی چیزی نیست. 

فقط استرس نده به طفل معصوم هاوخودت

فداتشم عزیزم عیب نداره شمادخمل طلا بیار عروسم بشه مثل خودت مهربون وشیطون باشه 😍😍😍

چشم عزیزممم, مامانمم همینومیگه. هرچی صلاحه

نگواینجور دخترمن کجام مهربونه, اداشودرمیارم. محبت واقعی رو شماها دارین که هرلحظه بیادم هستین ودرکنارهمیم😍😍😍

خداگل پسرمون روحفظ کنه, مال شادن جونم پسره😊

درد داشت ؟؟میگن انتقال با سونو خوبه

فک کنم متفاوته برا من اندازه گیری عمق رحم خیلی درد داشت ولی بچه ها بودن ک میگفتن اذیت نشدن. نمیدونم کدوم خوبه. برا من ماما مث سونو از روی شکم اون ماس ماسکو میچرخوند رو شکمم بعد دکتر گف خوبه و جنین شناسو صدا کردن ک بیاره. حالا این بین عمق رحمی ک اندازه گرفتنم به دردشون خورد یا نه نمیدونم