2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044317 بازدید | 684375 پست
ممنون انشالله قسمت همه بهشتی خیلی شلوغه؟بعد عمل چه کارایی گفتن بکنید مراقبت واینا منظورمه؟چندساعت ب ...

عزیزم‌من تقریبا دوساعت بعد انتقال مرخص شدم.الان به خاطر کرونا خلوت تره.والا فقط گفتن نزدیکی نداشته باشین.داروعاتون ادامه بدین.چیزای قائده آور نخورین.بعد دوهفته هم برید آزمایش.خودم ازشون پرسیدن چژ بخورم گفتن همه چی بخور .نمیخوادم‌همش بخوابی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سال ۹۸ باردار شدم.اصلا لک ندیدم.

عزیزم دعا کن ما هم که انتقال دادیم جواب مثبت بگیریم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
من دائم النگرانم😂😂نه عزيزم لكي نداشتم ٦ هفته بودم خونريزي كردم تا ٩ هفته لكه بيني داشتم

ان شاءالله بغلش میکنی تموم این سختی ها رو فراموش میکنی

عزیزم من تا ۱۳ یا ۱۴ هفتگی از این دردا زیاد داشتم. فکر کنم باید عادی باشه. بازم بمون دوستان جواب بدن

الان بهترم خداروشكر عزيزم درد شديد نيست گاهي ميگيره ول ميكنه كلا من براي پريودم خيلي خيلي زياد درد ميكشيدم خيلي وحشتناك بود دردام

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم سیکلم کنسل شد به خاطر عدم رشد آندومتر قبلا یه انتقال مثبت داشتم

منم مثل شما مادر دو فرشته ی آسمونی هستم. الآنم آندومتر رشد نمیکنه و سیکلهای انتقال کنسل میشه . 

پی آر پی انجام دادی تا حالا؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
منم مثل شما مادر دو فرشته ی آسمونی هستم. الآنم آندومتر رشد نمیکنه و سیکلهای انتقال کنسل میشه .  ...

😭😭😭

متاسفم عزیزم

نه پی آر پی انجام ندادم

با استروژن کنسل میشه؟سیکل طبیعی هم داشتی؟

چند وقته این مشکلت حل نمیشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
😭😭😭 متاسفم عزیزم نه پی آر پی انجام ندادم با استروژن کنسل میشه؟سیکل طبیعی هم داشتی؟ چند وقته ا ...

سیکل طبیعی یعنی چی ؟ استرادیول و آمپول هاش ام جی و کلی داروهای دیگه بی اثر بودن

هیستروسکوپی و خراش هم کاری نکرد . شما چه داروهایی مصرف کردی؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
سیکل طبیعی یعنی چی ؟ استرادیول و آمپول هاش ام جی و کلی داروهای دیگه بی اثر بودن هیستروسکوپی و خراش ...

من با استرادیول رشد نکرد داروی دیگه ای نداشتم

سیکل طبیعی یعنی هیچ دارویی نگیری

فقط آممول ستروتاید چندتا میدن که فولیکول تو اون سیکل نسازی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من با استرادیول رشد نکرد داروی دیگه ای نداشتم سیکل طبیعی یعنی هیچ دارویی نگیری فقط آممول ستروتاید ...

با دارو و بی دارو آندومتر لج کرده رشد نمیکنه دکترتون نگفته باید چیکار کنی؟

مرکز مام گفت فعلا سیکل طبیعی رو بریم ببینیم جواب میدی نشد رحم جایگزین

که من اصلا قبول نمیکنم

با دکتر شهناز احمدی مشورت کرده بودم بهم گفته بود می آر پی

حالا قراره پیش دکتر خودم که کورتاژم کرده برم ببینم اون چی میگه

سزارین شدی؟

مرکز مام گفت فعلا سیکل طبیعی رو بریم ببینیم جواب میدی نشد رحم جایگزین که من اصلا قبول نمیکنم با دک ...

نه طبیعی . وااای خدا رحم اجاره از کجا بیاریم😭

یکی از بچه های این تاپیک مهربون ۲۱ این مشکل رو داشت

دیروز گفت دکترش سیکلی رو براش درنظر گرفته که توش لتروزول و سینال داشته آندومترش خداروشکر رشد کرده

نه طبیعی . وااای خدا رحم اجاره از کجا بیاریم😭

بهت نگفتن چرا اینجوری شدی

طبیعی که نباید اینجوری بشی

من کورتاژ داشتم احتمالا خیلی خشن انجامش داده لعنتی😭