2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
نی نی شما به سلامتی پسره یا دخمر؟؟؟؟ یادته اوایل علائم داشتی یا نه؟

عزیزم پسره. ان شاالله قسمت خودت و بقیه دوستان هر جنسیتی که دوس دارین. نه علامت خاصی نداشتم فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم که خیلی هم ترسیدم و با گریه زنگ زدم مرکز. باور کن به علایم نیست. من دفعه اول و دوم هر علامتی که مثبتی ها داشتن رو منم داشتم اما منفی شدم . اما دفعه سوم بجز اون لک هیچ علایمی نداشتم حتی این سینه درد که بچه هایی که تازه انتقال دادن ازش صحبت میکنن رو از اول تا الان که ۳۵ هفته هستم اصلا نداشتم. بدن تا بدن فرق داره. خیلی از این علایم بخاطر داروهاست. من لک دیدم مثبت شدم بعضی ها هستن لک میبینن و منفی میشن و در عوض خیلی ها هم هستن لک نمیبینن هیچ علایم خاصی هم ندارن اما مثبت میشن. پس به علایم زیاد فکر نکن 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشكر عزيزدلم. هيچكس جوابمو نداد مرسي كه جوابمو دادي گلم😘❤️كي بايد بري غربالگري؟

چیکا جون سلام

نمیدونم چرا هر کاری کردم نشد پیامتو ریپلای کنم...

عزیزم جواب آزت خداروشکر خوبه،،دیدی الکی استرس داشتی

از این به بعد و با نی نیات حال کن و شاد باش عزیزم😍💕

چیکا جون سلام نمیدونم چرا هر کاری کردم نشد پیامتو ریپلای کنم... عزیزم جواب آزت خداروشکر خوبه،،دیدی ...

سلام عزيزدل مهربون اره گاهي ريپلاي نميشه. مرسي فداتشم انشالله كه خير باشه😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم...

سلام گلم خوبی 

چیزی نمونده به زایمانت هاا 🥰

انشالله که به سلامتی بغلش کنی عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزيزدل مهربون اره گاهي ريپلاي نميشه. مرسي فداتشم انشالله كه خير باشه😍❤️

سلام مامان دو قلوهااا😍😍🤗🤗خوبی عزیزم ؟؟؟

در چ حالی ؟؟

فرشته های نااازتتتت خوبن خداروشکرر ؟؟؟😍😍😍

ی مدت نبودمممممم🙆

چ خبرهااااا ؟؟؟؟😍

کی انتقال داده 

کی آزمایش داده؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزيزم من فردا موعد پريودمه درد دارم مثل همون دوران كمر و پا و پهلو😭طبيعيه؟

آخی شما هنوزم نگرانید؟ دیگه بای پریودی دادین نگرانی نداره خخخخخ منم دو روز دیگه موعدمه .خدا کنه برا منم به خیر بگذره.میگم شما وقتی فهمیدین باردارین موعد پریودیتون که شک لک بینی داشتین؟ یا هیچ لکی ندیدین؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
پس شاید ۴روزه هستن.من hmg نداشتم داروهام پرگوریس بود اسفند تخمک گیری م بود انتقالم منفی شد الان جنین ...

احتمالش هست چون نگفت چند روزه فقط گفت کامپکت. وای من خیلی دنبال پرگوریس گشتم اصلا پیدا نکردم.ان شالله انتقال بعدی حتما مثبت میشین عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
میشه بگی چندتا فولیکول داشتی  وچندتا تخمک وجنین شد؟

عزیزم‌من ذخیره تخدانم پایینه.واسه همین سه تا تخمک‌داشتم در کمال ناامیدی دوتا جنین برام شد و انتقال دادن

احتمالش هست چون نگفت چند روزه فقط گفت کامپکت. وای من خیلی دنبال پرگوریس گشتم اصلا پیدا نکردم.ان شالل ...

من قبل عید گرفتم بود داروخونه حکیم الهی شمش آبادی داشت دکتر بختیاری هم داشت یه داروخونه هم نزدیک مطب دکتر بود داشت

یا رب العالمین
عزیزجان شما یادته چه علائمی داشتی؟

عزیزم من والا هیچ علائمی نداشتم تا دوهفته بعد از اینکه مثبت شدم حتی...فقط روز ۶ و ۹ و ۱۰ انتقال لک دیدم که اونم فکر کنم لک لانه گزینی بود فکر کنم چون سه قلو بودم تعداد روزای لکه بینیم زیاد بود

اصلا به علائم و اینا نیست حاملگی خیلیا بدون هیچ علائمی رفتن آز و باردار بودن...

سلام خواهرای گلم...از ته دلم برای همتون دعا میکنم به زودی زود صاحب اولاد سالم و صالح بشید..میدونم خیلی سخته آدم منتظر باشه..من خودم تجربه داشتم تمام گره زندگیم فقط بچه دار شدن بود ..بچه هام به دنیا میومدن و بعد از مدتی از دنیا میرفتن..گره کوری بود..الان شکر خدا بچه دارم میخوام برای دومی اقدام کنم ..دلتون رو به خدا بسپرید..خودش هواتون رو داره😍😍😍😍😍😍