2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044534 بازدید | 684394 پست
مرسی نه بابا چرا دوست نداشته باشم خیلی خوشحال میشم از راهنمایی دوستان ویزیت آنلاین داره؟  میدون ...

نه فداتشم ويزيت انلاين نداره متاسفانه. اره واقعا ميفهمم خيلي اينجوري شرايط سخت ميشه حق داري

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکا جون بیا جواب منو بده حالم بده😢 رفتم از تو سینک دستم رو بشورم دیگ زودپز تو لگن بود یه کم هم آب ...

نه فداتشم چيزي نميشه ني ني جاش محكمه ولي از اين به بعد اينكارارو نكن مامان مهربون😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
نه بابا اصلا نگران نباش من یه آبپاش ۳ لیتری دارم سه روز درمیون گلامو اب میدم خیلی خونم گل دارم تا ال ...

شاید دو تا سه کیلو بود به نظرم😔

ازترسم دستشویی نرفتم خیز بردم زیر پتو😂

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
نه فداتشم چيزي نميشه ني ني جاش محكمه ولي از اين به بعد اينكارارو نكن مامان مهربون😘😘😘

ده باره دارم میگم دیگه غلط میکنم اگه از این کارا بکنم 

خدایا خودت اینبار کمکم کن😭

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
شاید دو تا سه کیلو بود به نظرم😔 ازترسم دستشویی نرفتم خیز بردم زیر پتو😂

خوب کاری کردی فعلا استراحت کن انشالله که چیزی نیست ببین با یبار و دوبار چیزی نمیشه ولی واسه اطمینان رعایتشه بهتره دیگم بهش فکر نکن اصلاااا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
رویان انگار اینطوریه...خب این خیلی بده من دوس داشتم همش بدونم جنینام گریدشون چیه و چند سلولین...هرچی ...

ما تو رویان اون روزی که که بهمون گفتن چند تا جنین داریم و فرم فریز دادن برا پر کردن رفتیم داخل و با جنین شناسش صحبت کردیم. قشنگ همه چی رو برامون توصیح داد. هم تعداد ک کیفیت اسپرم شوهرم رو هم تخمکای منو و اینکه چطور بودن تخمکا و بعدم درمورد جنینا و کیفیت وچند روزه بودنشون برامون توضیح داد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ما اون روزی که که بهمون گفتن چند تا جنین داریم و فرم فریز دادن برا پر کردن رفتیم داخل و با جنین شناس ...

کدوم مرکز. من رویان بودم هیچکس توصیح نداد فقط گفتن خوبه

خدایا شکرت
کدوم مرکز. من رویان بودم هیچکس توصیح نداد فقط گفتن خوبه

رویان بودم. برا ما رفتیم قسمت جنین شناسی خود جنین شناسی که رو جنینامون کار کرده بود اومد قشنگ برامون توضیح داد. چقدم من استرس داشتم اون روز. باور نمیکردم جنین داشته باشم بخاطر تجربه تلخ قبلیم. شاید شانس من بوده که اون روز کسی بود که برامون توضیح بده. جنین شانس هم انگار خوزستانی بود. هم استانیمون بود🙂

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نمیدونم اخه فقط گفت کامپکت.من چهارشنبه تخمک کشی داشتم یکشنبه انتقال.دقیق اسم جنین شناس یادم نیست گلم ...

پس شاید ۴روزه هستن.من hmg نداشتم داروهام پرگوریس بود اسفند تخمک گیری م بود انتقالم منفی شد الان جنین فریز رامیخوام انتقال بدم

یا رب العالمین