2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
منم دارم ولی گفتن نیاز به عمل نیست این بیشتر نگرانم کرده که با این کیست مامان میشم یا نه که حالا شما ...

خب حتما خیلی کمتر از واسه من بوده همه نیاز به عمل ندارن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم دارم ولی گفتن نیاز به عمل نیست این بیشتر نگرانم کرده که با این کیست مامان میشم یا نه که حالا شما ...

اره نگران نباش اگه تشخیص بدن که باعث نازایی میشه اونوقت عمل میکنن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا هی میگم بذارم ولی تمام وجودم میترسه حالم بد میشه شاید بذارم تو روز ۱۰ هستی بذار خوبه الان من ۶ ...

باور می کنی بهش فکر می کنم انگار قلبم وامیسته. اگه منفی بشه ادامه دادن تا ۲۹ هم سخت میشه

خدایا شکرت
اره طفلیا ازدردبه خودشون میپیچن البته تقصیرخودمم بود دوغ وهندونه خورده بودم بچه سردیش شده بود ...معم ...

خواهرم هندونه خورد به بچه شیر داد وای چه جیغ هایی کشید بعد سینشو دوشید خالی کرد دیگه به بچه نداد

خدایا شکرت
منم همینطوره.یه لحظه زیر دلم و انگار تخمدانم درد میگیره. من فقط شبا پادرد داشتم الان از صبح تا حالا ...

هر دوتا پاهات درد میکنه یا یکیش. من کلا پا درد چندین ساله دارم به همین خاطر نمیفهمم. انشالله مامانی🤩🤩

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من نپرسیدم ازش. راستی بی بی چک نزاری فعلا.خخخخ من که میخوام بعد ارمایشم بی بی چک بزارم که نگه دارم

والا میخواستم فردا شانسی بذارم ولی نمیذارم دیگه اما شاید دو روز قبل آز بذارم یکم آماده تر باشم. انشالله

باور می کنی بهش فکر می کنم انگار قلبم وامیسته. اگه منفی بشه ادامه دادن تا ۲۹ هم سخت میشه

قربون قلبت خودمم همینجورم پس نذار عزیزم یا یکی دو روز قبلش بذار نهایتن اگه خواستی 

سلام عزيزدلم علائم من پادرد بود از روز دوم انتقال عزيزم و روز ششم پهلو درد در حد يك ساعت و تير كشيدن ...

مامان چیکا جون یادمه عطسه هم داشتی درسته اگه آره روزی چندتا و از روز چندم. 

مطب دكتر مي رفتم اما مياره براي پانكچر و انتقال ابن سينا

گلم دعوت دوستیمو قبول کن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مامان چیکا جون یادمه عطسه هم داشتی درسته اگه آره روزی چندتا و از روز چندم. 

اره عزيزم يا خدا چه سوال سختي روزي چندتا😂😂نميدونم والله فكر كنم ٦ يا ٧ تا نشماردم😂

خداياشكرت....❤️