2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
ان شاءالله همگی جواب بگیریم.اره عزیزم خودشون انتقال برام انجام دادن.داروهامم از روز دوم سیکل سیناف و ...

کامپکت۳روزه هست؟ جنینامن ۳روزه هستن.

جنین شناس بهشتی اسمشون چیه؟

شوهرمن اسپرم نداشت ازبیضه گرفتن.انتقال با سونو بود یانه؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای واقعا سخته من الان بیست و دو روزه روزی دوتا عضلانی میزنم.خدا کمکمون کنه 

انشالله که باردار ميشي و سختيها تموم بشه.

البته بهت بگم که بارداري هم خيلي سخته، من گردن درد شديد دارم جوري که از درد گريه ميکنم، بشدت به بو حساسم، مداوم استفراغ ميکنم،

انشالله که باردار هم شدي، بارداري راحتي داشته باشي.

وای واقعا سخته من الان بیست و دو روزه روزی دوتا عضلانی میزنم.خدا کمکمون کنه 

چرا ۲۲روز؟مگه ازچندروز قبل انتقال امپول نزدی؟

من دفعه قبل ۳روز زده بودم به دکار گفتم امپولا خیلی جاش بد شده شیاف بزارم گفت بزار شیاف داشتم ودوفاستون

یا رب العالمین
عزیزم پیش لاهوتی منفی شدی؟ منتظری کارش خوبه؟

نیلو جون سلام عزیزم شما باز آندو رشد نکرد؟ 

امروز تو اینستا دکتر لاهوتی دیدم یه فیلم گذاشته بودن که خانمه چندین بار سیکلشون  کنسل شده بوده بخاطر نازکی آندو و در آخر اوکی شده و با انتقال اول مثبت شده اگه داری اینستا برو خودت ببین ازشون بپرس از دکترش که چکار کردن که در نهایت آندوشون  اوکی شده ایشالله زودتر شرایطت اوکی شه عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای گلم امروز روز نهم انتقالمه،  تا دیروز سینه درد داشتم، امروز که بیدار شدم سینه هام ...

نه عزیزم بیخود خودتو نگران نکن منم همین طورم یه روز سینه هام به شدت حساس و دردناکه یه روز نه خیلی اکیه 

من امروز روز سوممه تو این دوسه روز تو رختخواب زیاد اینور اونور شدم 

عزیزم اینقدر با این فکر ها به خودت استرس نده مگه میشه ادم تو جاش تکون نخوره و این ور اون ور نشه خیالت راحت با این چیزا نی نی هات هیچ چیزشون نمیشه 

کامپکت۳روزه هست؟ جنینامن ۳روزه هستن. جنین شناس بهشتی اسمشون چیه؟ شوهرمن اسپرم نداشت ازبیضه گرفتن.ا ...

نمیدونم اخه فقط گفت کامپکت.من چهارشنبه تخمک کشی داشتم یکشنبه انتقال.دقیق اسم جنین شناس یادم نیست گلم.انتقال مثل سونو معمولیه البته با دستگاه سونوگرافی انجام نداد برام

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون