2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط واسم دعا کنین شنبه میرم ضخامت دوباره چک بشه و انتقالم رو کنسل نکنن وگرنه میندازن روزی که نصر بیاد و معلوم نیست دوباره کی بیاد.

اگه خدا بخواد سه شنبه انتقالمه

خانمایی که تازه میخوان پانکچر کنن تروخدا قبلش مکمل بخورین خودتون و شوهرتون، همه چیز رو چک کنین بعد برین 

وگرنه پولتونو میریزین دور، من سه بار پانکچر شدم

از تجربه هام میام میگم واسه اونایی که اول راهن

چون اگه کسی مثل من بود منو راهنمایی می‌کرد خیلی خوب میشد

به من گفت تا گرید b خیلی خوبه😐

ببین گرید a

گرید b

گرید c 

داریم

حالا چند سلولی داریم

مثلا گرید آ ۸ سلولی یا گرید آ ۶ سلولی اینا فرق دارن درسته گریدشون آ هست اما سلول هم مهمه

من اندازه یه فلوشیپ دیگه یاد گرفتم انقدر پرسیدم و موشکافی کردم.

گرید b اگه ۸ سلولی باشه خوبه اگه ۶ یا ۴ یا ۲ سلولی باشه امکان داره رشد نکنه و به بلاست نرسه فقط به گرید نگاه نکن به تقسیم سلولی هم باید نگاه کنی

جنین ۵ روزه بلاست عالیه

داشتیم جنین خوب بوده میان میگن عالیه جنینت ولی نهایت رشدش به کامپکت رسیده و انتقال دادن منفی میشه طرف اما بوده کامپکت انتقال بدن و مثبت هم بشی 

در کل بهت بگم گرید آ ۸ سلولی بهترینه 

من اصلا استراحت نکردم ولی چنتا چیزو خوب رعایت کردم اصلا خم و راست نشدم و از پله بالا و پایین نرفتن د ...

شما شیاف میذاری مقعدي یا واژینال  یا آمپول میزنی؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
آخ آخ نگو، فکر کن الان کلی استرادیول دارم میخورم اونم خارجی نایاب، کلی دارو میخورم برای انتقال آقا ...

من شما رو یادمه

از پاییز دیگه نیومدی تاپیک

چند بار میخاستم تگت کنم حالت رو بپرسم.

یادمه میخواستی آذر با دکتر نصر پانکچر دومت رو انجام بدی.

خب بسلامتی

الان اولین انتقالت بعد از اون پانکچر میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی دورت بگردم درکت میکنم بازم شکر که جنین داری لاقل 

خدا نکنه عزیزم ،فقط خدا کمک هممون بکنه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من شما رو یادمه از پاییز دیگه نیومدی تاپیک چند بار میخاستم تگت کنم حالت رو بپرسم. یادمه میخواستی ...

بله یادمه شما رو 😭😭 خوبی عزیزم

والا انقدر درگیر شدم نتونستم بیام 

پدرم در اومد تا امروز

خیلی اذیت شدم

دوبار پانکچر کردم ،بعد مریض شدم دیسکام زد بیرون، بعد ورم معده بدی گرفتم ،کلا همش تو دوا و دکتر بودم.

این هفته اگه کنسل نکن انتقالمه شنبه میرم ضخامتم دوباره چک بشه

واسم دعا کن خسته شدم

آخ آخ نگو، فکر کن الان کلی استرادیول دارم میخورم اونم خارجی نایاب، کلی دارو میخورم برای انتقال آقا ...

عه من درحین خوردن استرادیول لکه دیدم ولی فک کردم طبیعیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دکترمم سنو کرد گفت خوبه اماده شو واسه انتقال..نمیدونستم باید بگم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
لیلا چی شد خبر دارین باردار شد؟ خیلی دوست دارم بدونم ولی آیدیش رو ندارم دلم خون هر روزم شده گریه ،ا ...

عزبزم من آخر شهریور انتقالم بود لیلا هم قرار بود شهریور بره برا پانکچر که یه ماه و نیم قبلش میفهمه حاملست...معجزه شد براش

الانم پسرش حدودا یک ماه یا بیشتره به دنیا اومده...انشاالله قسمت تو هم میشه ناامید نباش

من خودم ۱۲ تا جنین داشتم تو رویان که هیچکدوم آ نبودن...دوتا ab و بقیه b و c بودن

آخر شهریور انتقال دادم یه دونه ab و دو تا b رو باردار هم شدم یعنی هرسه تاش گرفت حتی اون دوتا بی که کیفیتشون متوسط بود البته مجبور شدم دوتاشو ریداکت کنم الان یه قل و دارم...

میخوام بهت بگم گرید و اینا همش بهانست فقط خدا باید بخواد عزیزم خداروشکر ۳ تا جنین آ داری من که همونم نداشتم ولی ناامید شدم؟نه

فقط توکل به خدا کن و برو اننقال بده نذر کن چله بگیر بخدا هم دلت آروم میشه هم خدا زودتر جوابتو میده...من که هرچی دارم از خدا و قرآن و ائمه و همین نذرایی که کردمه(البته بیشتر نذرام معنوی بود) وگرنه این دکترا انقده بیخیال و بی تفاوتن ازبس مثل ما میرن پیششون،،،امید ما بی کسون فقط خداست عزیزم