2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست
اره خدایی خیلی مهربونن و ساده و مهمون نواز تعریف دکترت و از کی شنیدی که به خاطرش اومدی اینجا؟ من چو ...

منم پیش ظهیری رفتم همه ازش تعریف میکردن ولی من دوبار منفی شدم 

یه صلوات مهمونم کنید
سلام‌عزیزم.بله خیلی هزینه ها کمتره.ببینید دیگه  شش هفت تومن کمی بیشتر یا کمی کمتر.ولی نسبت به م ...

اره من مشتاق انجام دادم بیشترازاینا پام درومد....البته با داروها و ازمایش ها و ویزیت....روز چندمی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اینجا کسی بوده مشکل مورفولوژی و dfiبالا داشته باشه و باivfجواب گرفته باشههه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام گلم مورفو و dfiهمسرتون چند؟چندسال اقدامی؟تابحال میکرو انجام دادی؟

اینجا خیلی ها بودن مشکل دی اف ای داشتن اما اکثرا صبر میکنن که دی اف ای رو به زیر ۲۵برسونن بعد وارد سیکل مبشن 

از البرز دارو خیلی راضی بودم 

امروز هواشو نگرفتم و زدم ولی شکمم جاهایی که امپولو زدم یکم حالت کبودی گرفته جاهاشون مونده نمیدونم کجای شکمم بزنم آخه خوندم میگن جای اونا نباید بزنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خوبی زینبی جون عیدت مبارک عزیزم من امروز انتقال دادم زده انتقال جنین کامپکت یعنی چی؟؟

چه روز قشنگی انتقال دادی انشالله که مثبتی گلم و خدا عیدیتو برات حفظ میکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم مورفو و dfiهمسرتون چند؟چندسال اقدامی؟تابحال میکرو انجام دادی؟ اینجا خیلی ها بودن مشکل دی ا ...

مورفو همسرم متغیر بین صفر تا ۲ . الان قرص و امپول استفاده میکنه . dfiهم ۳۰ هستش . تا ۲ماه گفتن دارو مصرف کنه دوباره ازمایش بده .قرار میکرو انجام بدم . 

امروز هواشو نگرفتم و زدم ولی شکمم جاهایی که امپولو زدم یکم حالت کبودی گرفته جاهاشون مونده نمیدونم کج ...

مامان جون بعداز تزریق یکم نگه دار بعد سوزن رو دربیار بعدش هم کمپرس سرد بزاری اصلا کبود نمیشه

چه روز قشنگی انتقال دادی انشالله که مثبتی گلم و خدا عیدیتو برات حفظ میکنه

مرسی گلم  ان شاالله به دعای شما مهربونها 

خیلی زود همگی باردار بشیم

به نی نیهات بگو برام دعا کنن

امیدوارم خیلی زود خبر مثبت شدن ازمایشت رو بهمون بدی

سلام خوبی زینبی جون عیدت مبارک عزیزم من امروز انتقال دادم زده انتقال جنین کامپکت یعنی چی؟؟

کلمه ی کامپکت یعنی فشرده، متراکم

یعنی تعداد سلول هاش زیاد و متراکم بوده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره من مشتاق انجام دادم بیشترازاینا پام درومد....البته با داروها و ازمایش ها و ویزیت....روز چندمی&nb ...

من الان روز پنجم انتقالم عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون