2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044701 بازدید | 684402 پست
واقعا واسه همه تون متاسفم که تجربه دارین و جواب کسی رو نمیدین عمرا اگه دیگه به اینجا سر بزنم🙋

سلام عزیزم من سوال شما رو ندیدم ولی  بچه هایی که جوابو بدونن صد درصد جواب میدن  اگه جواب ندادن یا نمی دونستن یا ندیدن سوالتونو بفرمایید اگه تخصصی بود زینبی جونو تگ کنم براتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.ان شاءالله خدا دلت شاد کنه به حق این روز عزیز.من دوتا سه روزه انتقال دادم.سری قبلی داروی ...

انشالله الهی آمین. من فقط پروژسترون و آنوکسا دارم. انشالله میمونن برات. دکترت کیه کدوم شهری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گلم این حالتایی که داری احتمالا بخاطرمتفورمین هست سعی کن همراه با غذا بخوریش ببین بهترنمیشی

اره فکر میکنم بخاطر متفورمین هست وسط غذا هم میخورم خیلی قرص بدیه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشالله الهی آمین. من فقط پروژسترون و آنوکسا دارم. انشالله میمونن برات. دکترت کیه کدوم شهری

دکتر هتاو تهرانی .بیمارستان شهید بهشتی اصفهان

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام خانم ای گل ومامانای آینده ای نزدیک   عید بندگی مبارک،طاعات قبول باشه،ان شاالله به زودی زو ...

عید شما هم مبارک گلم. قبول باشه عزیزم التماس دعا. 

راستی موقع انتقال امپول هاچ سی جی هم داخل رحم تزریق کردن گفتن که تحقیقاتی شده در مجلات خارجی که تأثیر گذاره این روش .منم اجازه دادم برام تزریق داخل رحمی انجام دادن گفتن شانس لانه گزینی رو بیشتر میکنه.

الان‌که روز پنجم هستیم جنین ها تو چه مرحله ای هستن به نظر شما؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
موفق باشی عزیزم انشالله با خبرای خوب بیای 😍😍😍😍

همچنین شما هم عزیزم  

اچ ام جی رو ب.اسن میزنی یا دورناف یا بازو؟ کوم موثرتره؟

عزیزم من عضلانی تزریق میکردم..

منم شنیدم

خدا کنه تأثیر داشته باشه

راستی موقع انتقال امپول هاچ سی جی هم داخل رحم تزریق کردن گفتن که تحقیقاتی شده در مجلات خارجی که تأثی ...

من که اصلا هیچی نمیدونم تجربه اولمه. واسه من که نزد. ولی انشالله میگیره برات

سلام عزیزم دکترتون کی هست؟کجا میریزد ؟دکتر منم گفتع باید3مرحله انجام بدم بعدازجوابش سیکل شروع میکنه. ...

عزیزم من شیراز دکتر ددی هستند ایشون اعتقاد ندارن گفتن اگه دوست داری برو اصفهان انجام بده عدد آپکای من ۳ هست نمیدونم احتیاج دارم یا نه ولی یکی از دوستان گفتن برای بار دوم لنفوسیت تراپی کردن ک الان پسرش به دنیا اومده