2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم ❤

سلام هانی جون چه طوری همش تو فکرت بودم که انشالله عید بی افته امروز شنبه تعطیل نشه. داروها اثر کردن درد تخمدان داری یا نه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم امروز روز ۵ انتقالم. محتاجم به دعاتون

انشالله .منتظر خبرای خوبتون هستم.دلم روشنه برات.

اصلا ناامید نباش

دیروز دوتا بی بی چک مدیکور قطره چکانی خریدم شد ۱۷ هزار تومن

😉

انشالله .منتظر خبرای خوبتون هستم.دلم روشنه برات. اصلا ناامید نباش دیروز دوتا بی بی چک مدیکور قطره ...

قربون دلت بشم.من ماه پیش خریدم ۷ تومن چقد گرون شده. من میترسم بی بی چک بذارم. شما چیکار کردی توی چه مرحله ای عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربون دلت بشم.من ماه پیش خریدم ۷ تومن چقد گرون شده. من میترسم بی بی چک بذارم. شما چیکار کردی توی چه ...

منم هفته بعد میرم ای یو ای

روز ۱۰ فولیکول غالبم ۱۳ بود.

چنتا ۹و۱۰ هم داشتم.

😉

عزیزم من مورفولوژی شوهرم صفر دی اف بالا دنبال جنین اهدایی هستم درگیر کارای دادگاه اینام 

مهگل جان همسر منم این مشکل داره بهش دارو و امپول دادن قرار ۲ماه دیگه ivfکنم بنظرتون نمیشه ؟؟شما چرا دنبال جنین اهدایی هستین ؟؟